2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

çeşmede de ılıcaya falan gıtmek lazım dalyanın suyu çok soguk oluyor üşütebılırz gaz yapar bebege. antalya ya gıtmek dert degıl tabi ama camı açsak araçta hem yancaz hem esıntıden sersem olcak klıma benı bıle hasta edıyor uzun yolda bebege dokunur dıye korkuyorum.

kızlar teyzem 3 aylık yeğenimle tatile gitmişti. denize bile sokmuştuk bebeği. hem güneş görmeleri bebek açısından da iyi.
ama tabi huysuz olurlarsa yandık 🙂 en iyisi bebeğin karakterine göre tatile karar vermek ama genelde huysuz bile olsalar öyle ortamlarda sakinleşiyorlar haberiniz olsun

Valla benim koca daha huysuz... haha...
Onunla gittikten sonra, bebekle gitmeye hiç korkmam... hahah
ama tabi kaynanamlar gelmezse gitmeye cesaret edemem...

Valla benim koca daha huysuz... haha...
Onunla gittikten sonra, bebekle gitmeye hiç korkmam... hahah
ama tabi kaynanamlar gelmezse gitmeye cesaret edemem...

bende kaynanamlarla gitmek istemiyorum. onlar beni çağırıyorlar ama kocamın izin aldığı zaman bebek 1 aylık olacak. o kadarlık bebekle de uzaklara gidemem ne olur ne olmaz.

ay ben tatilde kocama mı dur yapma etme diyecem, bebege mi bakacam.. o nedenle tatil fln düşünmüyorum bu sene için..
hafta sonları yazlıklara gideriz işte o kdr

Canim huysuzsa nasil olsa evde de burnundan getirir ne fark eder ki tatil yerinde mi evde mi.

Valla ben hiç te öyle düşünmüyorum. Allah korusun kolik bir bebek olursa tüm gün ciyak ciyak otel odasından kafanı bile çıkartamazsın. Eeee böyle olunca da tabi ki evin çok daha rahat olur. O yüzden bebeğe bağlı dedim.
Umarım hepimizin bebeişleri uslu akıllı bebişler olur da yaz tatili de yapabiliriz ama ben şahsen şimdiden rezervasyon yapıp riske atmam

Eeee gülkurusu siz de digi yok muydu zaten? Uyduya niiye gerek duydunuz ki