çeşmede de ılıcaya falan gıtmek lazım dalyanın suyu çok soguk oluyor üşütebılırz gaz yapar bebege. antalya ya gıtmek dert degıl tabi ama camı açsak araçta hem yancaz hem esıntıden sersem olcak klıma benı bıle hasta edıyor uzun yolda bebege dokunur dıye korkuyorum.
ben el kadar bebekle arabayla gitmek istemem zaten yoksa biz eşimle birbirimize gireriz uçakla gidelim paket tatil alalım taksitle öderiz diyorum. İzmire göya kendi evimize akrabalarımıza gidiyoz astarı yüzünden pahalıya gelebiliyor valla 🙁
kızlar teyzem 3 aylık yeğenimle tatile gitmişti. denize bile sokmuştuk bebeği. hem güneş görmeleri bebek açısından da iyi.
ama tabi huysuz olurlarsa yandık 🙂 en iyisi bebeğin karakterine göre tatile karar vermek ama genelde huysuz bile olsalar öyle ortamlarda sakinleşiyorlar haberiniz olsun
ay ben tatilde kocama mı dur yapma etme diyecem, bebege mi bakacam.. o nedenle tatil fln düşünmüyorum bu sene için.. hafta sonları yazlıklara gideriz işte o kdr
bencede erken rezervasyon yaptırmam kesınlıkle.bebekle evde çok daha rahat olur ınsan problemli olursa bebiş.anca yazlığa fılan gıdılırse kalabalık ortamda sırayla bakıcak adam olursa ozamn olabılır ama tatıldede kımse kımsenın bebişine bakmak ıstemeyebılır.ben haftasonları kaçamak yapsam kocişle gece dışarı çıkıp gezebılsem o yetıcek bana.benım eşimde eylül ekım gıbı gıderız tatıle dıyo ama izmirede bebği bırakıcaz gunu bırlık yada bırgunluğune çeşme yada foçaya gıderız dıyo.bende kıyamam zaten.oda bebiş uslu olursa bırakılır.bence alışmalıyız bu duruma kızlar.en azından bu sene sıkmalıyız dişimizi.
heheh babam bi de sandık sandık portakal yollamıştı hastaneye. bütün asistanlar ve hemşireler sürekli ellerinde portakalla geziyordu, koridor portakal kokmuştu resmen, çok gülmüştük...
kız digi oturma odasında var, mutfak ve yatak odasına çektırdı, apartmanın uydusu var aslında kolay sadece kablo çekıldı resever a falan da gerek yok ama butun ev kablo doldu halıyle.
ben el kadar bebekle arabayla gitmek istemem zaten yoksa biz eşimle birbirimize gireriz uçakla gidelim paket tatil alalım taksitle öderiz diyorum. İzmire göya kendi evimize akrabalarımıza gidiyoz astarı yüzünden pahalıya gelebiliyor valla 🙁
ha uçakla gıdeceksen tabi daha ıyı antalya daha sıcak suyu sıcak. umarım herşey denk gelır kafayı dagıtırsın tatılde canım. ben uçakla gıdemem bursadan uçak yok çunku. mecbur araçla izmir olcak. zaten gıtcem ızmıre bu yaz kısmetse bebek mevludunu orda yapcam.bursa da kımsem yok
slm arkadaslar persembeden beri dogru dürürst gıremedım ...
ama her ısım bıttı sayılır .. halılar yıkandı kurutuldu perdeler yıkandı
camlar sılındı bütün esyalar komple kaldırılıp bı güzel temızlendı yatak odamızda
besıgımıze yer acıldı...mutfak dolapları bitti .. tek işim gümüşlügü
düzenlemek ve bebegımın elbıselerını yıkamak .... artık rahat rahat bebegımı bekleyebılırım
kız digi oturma odasında var, mutfak ve yatak odasına çektırdı, apartmanın uydusu var aslında kolay sadece kablo çekıldı resever a falan da gerek yok ama butun ev kablo doldu halıyle.
ha uçakla gıdeceksen tabi daha ıyı antalya daha sıcak suyu sıcak. umarım herşey denk gelır kafayı dagıtırsın tatılde canım. ben uçakla gıdemem bursadan uçak yok çunku. mecbur araçla izmir olcak. zaten gıtcem ızmıre bu yaz kısmetse bebek mevludunu orda yapcam.bursa da kımsem yok
Hee temam o zaman biz de uyduyu ıskartaya çıkarttık da ondan şey ettim. Allahtan biz tadilat yaptırırken evi tüm o tip şeylerin tesisatını hazırlatmıştık duvar içinden. Dediğin gibi sonradan zor oluyor. Neyse amann olan olmuş zaten üzüp durma diycem kendini ama olmuyor işte.
slm arkadaslar persembeden beri dogru dürürst gıremedım ...
ama her ısım bıttı sayılır .. halılar yıkandı kurutuldu perdeler yıkandı
camlar sılındı bütün esyalar komple kaldırılıp bı güzel temızlendı yatak odamızda
besıgımıze yer acıldı...mutfak dolapları bitti .. tek işim gümüşlügü
düzenlemek ve bebegımın elbıselerını yıkamak .... artık rahat rahat bebegımı bekleyebılırım
Beni topluca olarak hepiniz dayaga tutabilirsiniz hak ediyorum.
Sabah esime sinir oldum sinirden yemegi herseyi unuttum
az once kizim deli gibi tekmelemeye baslayinca karnimin aciktigini fark ettim.
Ona sinirleniyorum ama kizima ediyorum.