L leach Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.411 minerva' Alıntı: canim sikma canini..ben boyle durumlarda biraz duygu somurusu yapiyorum..cozuluyo..biraz adice Genişletmek için tıkla ... ben olsam neler yapardım, adam sırf sesimi bir daha duymamak için hemen getirirdi ama, ziya vermişti numarasını, onunla muhattap oluyorlar
minerva' Alıntı: canim sikma canini..ben boyle durumlarda biraz duygu somurusu yapiyorum..cozuluyo..biraz adice Genişletmek için tıkla ... ben olsam neler yapardım, adam sırf sesimi bir daha duymamak için hemen getirirdi ama, ziya vermişti numarasını, onunla muhattap oluyorlar
L leach Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.412 vatoz' Alıntı: bunlarn hepsı aynı model bak bizimkilerde imalatcı oldugu ıcın ıyı bılyrlr ıişi=) Genişletmek için tıkla ... yok beah bizde vermedik parayı, ama biraz tok satıcı bunlar. zaten eğer 3-4 günden fazla sarkıtırlarsa kescem bir kısmını...
vatoz' Alıntı: bunlarn hepsı aynı model bak bizimkilerde imalatcı oldugu ıcın ıyı bılyrlr ıişi=) Genişletmek için tıkla ... yok beah bizde vermedik parayı, ama biraz tok satıcı bunlar. zaten eğer 3-4 günden fazla sarkıtırlarsa kescem bir kısmını...
vatoz Aktif Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.413 leach' Alıntı: yok beah bizde vermedik parayı, ama biraz tok satıcı bunlar. zaten eğer 3-4 günden fazla sarkıtırlarsa kescem bir kısmını... Genişletmek için tıkla ... bencede söleseydın onlarada=)
leach' Alıntı: yok beah bizde vermedik parayı, ama biraz tok satıcı bunlar. zaten eğer 3-4 günden fazla sarkıtırlarsa kescem bir kısmını... Genişletmek için tıkla ... bencede söleseydın onlarada=)
vatoz Aktif Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.415 archimim' Alıntı: çikolata krizim tuttu gene. biri beni durdursun Genişletmek için tıkla ... DURRR ŞİŞKO DESEM ALINCAN NASIL DURDURCAZ BUKDR UZAKTN:fati: EN ETKILI SÖZ BU OLABILR ANCK
archimim' Alıntı: çikolata krizim tuttu gene. biri beni durdursun Genişletmek için tıkla ... DURRR ŞİŞKO DESEM ALINCAN NASIL DURDURCAZ BUKDR UZAKTN:fati: EN ETKILI SÖZ BU OLABILR ANCK
arceya Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.416 nan geçen hafta son iki haftada hiç kg almamıştım bu bir haftada 2 kg birden almışım nan öle çok bişi de yemiyom bir haftada 2 kg alınır mı beeeeeee
nan geçen hafta son iki haftada hiç kg almamıştım bu bir haftada 2 kg birden almışım nan öle çok bişi de yemiyom bir haftada 2 kg alınır mı beeeeeee
zynpmrt Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.417 leach' Alıntı: yok beah bizde vermedik parayı, ama biraz tok satıcı bunlar. zaten eğer 3-4 günden fazla sarkıtırlarsa kescem bir kısmını... Genişletmek için tıkla ... parayı vermediğin halde getirmedilerse demekki gerçekten yetiştiremediler yoğunlar yada yapmayı unuttular nezaman sipariş vermiştiniz?? acaba unuttularmı ??
leach' Alıntı: yok beah bizde vermedik parayı, ama biraz tok satıcı bunlar. zaten eğer 3-4 günden fazla sarkıtırlarsa kescem bir kısmını... Genişletmek için tıkla ... parayı vermediğin halde getirmedilerse demekki gerçekten yetiştiremediler yoğunlar yada yapmayı unuttular nezaman sipariş vermiştiniz?? acaba unuttularmı ??
A archimim Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #16.419 vatoz' Alıntı: DURRR ŞİŞKO DESEM ALINCAN NASIL DURDURCAZ BUKDR UZAKTN:fati: EN ETKILI SÖZ BU OLABILR ANCK Genişletmek için tıkla ... artık çok geç yedim bile 🙂 arceya' Alıntı: nan geçen hafta son iki haftada hiç kg almamıştım bu bir haftada 2 kg birden almışım nan öle çok bişi de yemiyom bir haftada 2 kg alınır mı beeeeeee Genişletmek için tıkla ... tabi dün ne götürdün kahvaltılıkları, sonra da ben niye 2 kg aldım.
vatoz' Alıntı: DURRR ŞİŞKO DESEM ALINCAN NASIL DURDURCAZ BUKDR UZAKTN:fati: EN ETKILI SÖZ BU OLABILR ANCK Genişletmek için tıkla ... artık çok geç yedim bile 🙂 arceya' Alıntı: nan geçen hafta son iki haftada hiç kg almamıştım bu bir haftada 2 kg birden almışım nan öle çok bişi de yemiyom bir haftada 2 kg alınır mı beeeeeee Genişletmek için tıkla ... tabi dün ne götürdün kahvaltılıkları, sonra da ben niye 2 kg aldım.
pembik Hamiş Melek 3 Mayıs 2010 #16.420 arceya' Alıntı: nan geçen hafta son iki haftada hiç kg almamıştım bu bir haftada 2 kg birden almışım nan öle çok bişi de yemiyom bir haftada 2 kg alınır mı beeeeeee Genişletmek için tıkla ... eyvah ben de 3 haftada 1 kg aldım diye seviniyordum kesin var ya bu gittiğimde 3 kg birden almış olurum offffffff..valla ben de abartı bişey yemiyorum cnm nasıl alıyoruz bu kgları ya da almadık o haftalarda inan çözemedim hiç ?
arceya' Alıntı: nan geçen hafta son iki haftada hiç kg almamıştım bu bir haftada 2 kg birden almışım nan öle çok bişi de yemiyom bir haftada 2 kg alınır mı beeeeeee Genişletmek için tıkla ... eyvah ben de 3 haftada 1 kg aldım diye seviniyordum kesin var ya bu gittiğimde 3 kg birden almış olurum offffffff..valla ben de abartı bişey yemiyorum cnm nasıl alıyoruz bu kgları ya da almadık o haftalarda inan çözemedim hiç ?