senin her iki bilek de aynı oranda mı şişiyor? benim sol bilek daha fazla şişiyor, hatta sol bacağımı kendine doğru çekemiyorum, taburenin üzerine kaldırınca ağrıyor, iki bacak da aynı değil 🙁
aaa sende hamile olmayasın minerva. doktora git bi test yaptır
bu arada dün facebook resimlerine baktım sen nerde oturuyorsun . yakacık ın üst taraflarında çekilmiş gibiydi resim.
ya of baklava şöbiyet demeyin yaa bak şimdi canım dondurmalı tel kadayıf istedi yaa offff... böle sert sert tel kadayıf, çikolatalı dondurmayla deneyin mutlaka.. off sus ceren suuuuuusssssssss
benim de sol bacagımı kaldırmam daha zor oluyor ama bilekler arasında öyle bir fark sezmedim.. en fazla birinin çapı kafam kadarsa, birinin çapı kafamdan 1 cm. daha azdır :çitos:
aaa sende hamile olmayasın minerva. doktora git bi test yaptır bu arada dün facebook resimlerine baktım sen nerde oturuyorsun . yakacık ın üst taraflarında çekilmiş gibiydi resim.
ya of baklava şöbiyet demeyin yaa bak şimdi canım dondurmalı tel kadayıf istedi yaa offff... böle sert sert tel kadayıf, çikolatalı dondurmayla deneyin mutlaka.. off sus ceren suuuuuusssssssss