aaa sende hamile olmayasın minerva. doktora git bi test yaptır bu arada dün facebook resimlerine baktım sen nerde oturuyorsun . yakacık ın üst taraflarında çekilmiş gibiydi resim.
Bu arada canim ya benim karnimin sekli degisti gibi biliyor musun ya ben kafayi yiyorum bilemiyorum haha. Once cok assagida ve topak yaygindi, simdi ise yukari cikip sivrilesmis gibi duruyor. Bi ara resmini cekeyim.
babam ankaraya gelmiş, birazdan gelip beni işten alacak. ilkokuldaykende her akşam okuldan alırdı, daha dün gibi yaa, üzerinden 20 yıl geçmiş, yakında biz okulların kapısında dikilcez ööle...
Bu arada fazla sivi icmedigimden herhalde birde ictigim bebege gidiyorsa
cildim okadar kuru ki ayagimin ustu bile kupkuru neredeyse derim dokulecek yav. :meri:
Sizin cildinizde oyle kuruma yok mu?
nish diye kiptas arazisine yapiyolar.. komsuluk yapariz yakinmisiz..sahilde bulusuruz hem bebislerle.. ben bi araba isini cozsem heryere gidicem de bizim evin ordan bi tek pendige minibus var.. bu arada Viaportun yeni sokagi acilmis bi suru yeni magaza gelmis bugun ona bakicam..normalde cok agrim oluyodu hic gezememistim bugun hazir biraz iyiyken bakayim dedim
babam ankaraya gelmiş, birazdan gelip beni işten alacak. ilkokuldaykende her akşam okuldan alırdı, daha dün gibi yaa, üzerinden 20 yıl geçmiş, yakında biz okulların kapısında dikilcez ööle...