slm kızlar ben geldım, dersım bıttı üstune de patlıcan musakka yaptım akşam için geldım. arkadşıom dedı kı patlıcanları kızartma ugraşma fırn tepsıne pişirme kagıdına yay uzerıne azıcık yag sur yuksek ateşte fırında pişir aynı kızartma gıbı oluyor dedı. yaptım gerçekten yıllardı boşa kızartmışım hem kolay hem temız iş koku yok tavsıye edrım. tıpkı patates gıbı oluyor kızartmaya degmez
kızlar bide patatesi püre yapıp borcama yayıp üzerine kaşar serpin fırına verin.. öyle de çok güzel oluyo.. bir de evet patatesleri dilim dilim tepsiye yayınca fırında süper oluyo
kızlar az önce ödüm mokuma karıştı pastane işi için patronumun arabasıyla konağa gittik geldik yanımda bayan mühendis arkadasta vardı Allahtan dönüşte bi fena oldum dedim tamam doğum bu belim ortadan yarılcakmış gibi ağrıdı ve inanılmaz bi sancı hem makata hem öne vurmaya başladı kollarımı ısırarak geldim yolu adamlara belli etmemek için baya bi sürdü 10-15 dk sonra geçti şuan iyiyim ama
odur muhakkak ben hep onu kullanıyorum süper yapışma yok tepsi kirlendi derdi yok. Yani tabi kirleniyor tepsi de böyle yağlar yapışıp kalmıyor üstüne temizliği çok kolay oluyor yani
kızlar bide patatesi püre yapıp borcama yayıp üzerine kaşar serpin fırına verin.. öyle de çok güzel oluyo.. bir de evet patatesleri dilim dilim tepsiye yayınca fırında süper oluyo
kızlar az önce ödüm mokuma karıştı pastane işi için patronumun arabasıyla konağa gittik geldik yanımda bayan mühendis arkadasta vardı allahtan dönüşte bi fena oldum dedim tamam doğum bu belim ortadan yarılcakmış gibi ağrıdı ve inanılmaz bi sancı hem makata hem öne vurmaya başladı kollarımı ısırarak geldim yolu adamlara belli etmemek için baya bi sürdü 10-15 dk sonra geçti şuan iyiyim ama
kızlar az önce ödüm mokuma karıştı pastane işi için patronumun arabasıyla konağa gittik geldik yanımda bayan mühendis arkadasta vardı Allahtan dönüşte bi fena oldum dedim tamam doğum bu belim ortadan yarılcakmış gibi ağrıdı ve inanılmaz bi sancı hem makata hem öne vurmaya başladı kollarımı ısırarak geldim yolu adamlara belli etmemek için baya bi sürdü 10-15 dk sonra geçti şuan iyiyim ama