A archimim Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.661 vatoz' Alıntı: niye sendemi kacırıyon altına kuşşş Genişletmek için tıkla ... yok ben yeni geldim wc den 🙂 arceya' Alıntı: evet kocacımmm... kocamın aşkıyım bennnn... :laugh: Genişletmek için tıkla ... ııyyy şimdi tissskindim senden:n028:
vatoz' Alıntı: niye sendemi kacırıyon altına kuşşş Genişletmek için tıkla ... yok ben yeni geldim wc den 🙂 arceya' Alıntı: evet kocacımmm... kocamın aşkıyım bennnn... :laugh: Genişletmek için tıkla ... ııyyy şimdi tissskindim senden:n028:
A archimim Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.664 hadi bende kaçar hepinize iyi akşamlar kovalasın sizi tavşanlar
elh Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.665 vatoz' Alıntı: hoşgeldinn aldırdınmı kaynanabişiler kısss Genişletmek için tıkla ... he kıs almış valla daha bunun rövanşı var ay sonunda kemeraltında ah arceya' Alıntı: kızlar istemeden de olsa şu gıcık toplantıya gitmek durumundayım.. sizleri seviyorum öpüldünüz iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... pembik' Alıntı: ben de cıkıyorum kızlar iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... aaaa ditmeyin pembikim tickerına bayıldım:laugh: etimelo' Alıntı: 😛iha:😛iha: işyerinde herkes msn kullanamıyor diye yatmıştı o iş elh duymasın Genişletmek için tıkla ... ösgeyi ben aşka davet ediyom o da geliyo öle herkesnen sevişmez o bi kerem
vatoz' Alıntı: hoşgeldinn aldırdınmı kaynanabişiler kısss Genişletmek için tıkla ... he kıs almış valla daha bunun rövanşı var ay sonunda kemeraltında ah arceya' Alıntı: kızlar istemeden de olsa şu gıcık toplantıya gitmek durumundayım.. sizleri seviyorum öpüldünüz iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... pembik' Alıntı: ben de cıkıyorum kızlar iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... aaaa ditmeyin pembikim tickerına bayıldım:laugh: etimelo' Alıntı: 😛iha:😛iha: işyerinde herkes msn kullanamıyor diye yatmıştı o iş elh duymasın Genişletmek için tıkla ... ösgeyi ben aşka davet ediyom o da geliyo öle herkesnen sevişmez o bi kerem
vatoz Aktif Üye Üye 31 Mart 2010 #1.666 kızlar bende cıkıyorumm kendınızee iibakın opldunzz hepınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gulkurusuu Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.667 akşam oldu yıne br gun daha bıttı... yaprak dökumu var bu gece holeyyy bi çanak çerez yıyıp kendımı çaya verıcem
akşam oldu yıne br gun daha bıttı... yaprak dökumu var bu gece holeyyy bi çanak çerez yıyıp kendımı çaya verıcem
Allure Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.669 *STELLA*' Alıntı: ben sabaha karşı alıyorum hapımı içip tekrar yatıyorum 1 saat sonrada kahvaltı yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende oyle bos mideye icemiyorum sanirim fazla agir geliyor. Yarindan itibaren birde direk kahvaltidan sonra icmeyi deneyecegim. Gerci belki surup haptan daha hafiftir.
*STELLA*' Alıntı: ben sabaha karşı alıyorum hapımı içip tekrar yatıyorum 1 saat sonrada kahvaltı yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende oyle bos mideye icemiyorum sanirim fazla agir geliyor. Yarindan itibaren birde direk kahvaltidan sonra icmeyi deneyecegim. Gerci belki surup haptan daha hafiftir.
A archimim Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.670 gulkurusuu' Alıntı: akşam oldu yıne br gun daha bıttı... yaprak dökumu var bu gece holeyyy bi çanak çerez yıyıp kendımı çaya verıcem Genişletmek için tıkla ... ayy bir türlü çıkamadım o yaprak dökümünden fenalık geldi bana protesto edip izlemeyeceğim bundan sonra. sakız gibi uzattılar diziyi.
gulkurusuu' Alıntı: akşam oldu yıne br gun daha bıttı... yaprak dökumu var bu gece holeyyy bi çanak çerez yıyıp kendımı çaya verıcem Genişletmek için tıkla ... ayy bir türlü çıkamadım o yaprak dökümünden fenalık geldi bana protesto edip izlemeyeceğim bundan sonra. sakız gibi uzattılar diziyi.