ya bu demır hapı falan bende bulantı yapmıyor da aşırı derecede mıdem de yanma var
annem saçlı olcak bebeğın dedı ama tıbbı bır açıklaması yok bu durumun nette, rıvayet bence o saç olayı
Bende simdi listeye bakiyorum sizin bu dediginiz degerlere en yakin bende GRA 66.8 var.
Ama onceleri de saglik ocagi kanima demirime baktiginda HGB ve HCT'ye bakiyor diye biliyorum acaba ben mi yanlis biliyorum, kafam karisti simdi.
bebekte gelişme geriliği olmadığı sürece 1 den fazla içilmemeliymiş
içilirse anne vücudu bi süre sonra depolamaya başlıyormuş ve vucut daha sonra atamıyormuş bunları zarar görüyormuş
kanda feritin değerine bakıyor '(demir rezervlerine)
o referans aralığındaysa gerek yok diyor
bu aralar bebek için kan çok önemli canım özellikle 26.hafta ve sonrası iyi yapmışsın dr una demekle.bende kafamı yataktan kaldıramıyodum.zaten diyolar hiçbişey demir eksikliğinde o ilacın yerini tutmuyo diye.yani bu pekmez falan iyi ama kalori bakımından fazla falan diyolar.inşallah şurup iyi gelir.
Evet canim ya sanirim hepsini bebek emiyor cunku eskiden doktorlarim hep
masAllah kanin, demirin cok cok iyi derken simdi eksiklik bile var dusun yani.
bebekte gelişme geriliği olmadığı sürece 1 den fazla içilmemeliymiş
içilirse anne vücudu bi süre sonra depolamaya başlıyormuş ve vucut daha sonra atamıyormuş bunları zarar görüyormuş
kanda feritin değerine bakıyor '(demir rezervlerine)
o referans aralığındaysa gerek yok diyor
Canim bu arada hani dedim ya sizin bu degerlere yakin benim listede GRA 66.8 geciyor diye ama normali 37-62 yani eger bu degerden bahsediyorsan minevra ve benimkisi ustunde seninkisi ise normal degerlerin arasinda ondan olabilir yani.
aynen hepsi koreli😛iha:ekşide okumuştum adam 8 çocuğu kakalayıp programdan kazandığı paralarla gününü gün ediyo.ay annelik işte kadında 8ine adadı ömrünü
Evet canim ya sanirim hepsini bebek emiyor cunku eskiden doktorlarim hep
masAllah kanin, demirin cok cok iyi derken simdi eksiklik bile var dusun yani.
Allahım acil şifalar versin canım sana ve tüm hamişlerimize.dün gece yatarken onu düşündüm annelik çok farklı yaa hamilelikten itibaren neler yaşıyo insan