sağol benimkisi de tam bir çiçek alma özürlü kırk yılda bir alır 🙂zaten özel günlerde alınan çiçekler bana çok formalite gelir ona da dedim alma diye ama beklenmedik bir anda yapılan hoş bir sürprize de hayır demem fakat yapan yok :meri:
iyi günler iyi akşamlar kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın benden bu kadar toparlanmaya başlıyorum herkesi kocaman öptümmmm hoşçakalın yarın görüşürüz...
kızlar ya bişi dicem dün anlatmıştım ya bi arkadaşın bebeginin karnında kist varmış die dayanamayıp prof. a gitmişler acıbademdeki doktorun kist dediği şey bebeğin idrar kesesiymiş e pesssssssss
ay bu benim sivri zekalı arkadaslarım facebook sayfamdaki durudan mektuplarımı gerçek sandılar sanırım bana ağlamakla ilgili yorumlar yapmışlar catlaklar cok güldüm 🙂 ben yazıyorum sandılar herhalde sıkıyorsa bana kg aldın desin dinçer ben adamı naparım ne ağlıcam be 🙂 ay yazamadım da cvp face.den burda acamadım mailime geliyor yazdıkları
benimkide öyle yapıyordu en son getirdiğinde artık yeterrrrrrrr dedim çicek istemiyorum bu son getirirsen yada yollarsan o çiçek başında paralanacak bilgin olsun ogün bugündür çiçek yok biliyor kafasına yiycek kolayı buluyorlar çicek kolay hediye bende bu duruma kızıyorum açıkçası emeksiz şekilde hediye :meri:
kızlar ya bişi dicem dün anlatmıştım ya bi arkadaşın bebeginin karnında kist varmış die dayanamayıp prof. a gitmişler acıbademdeki doktorun kist dediği şey bebeğin idrar kesesiymiş e pesssssssss