2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kiz archii simdi kizican belki bana emmeee inan daha 1 dk once aklima geldi
doktora gittigimde bugun o toxo testi isteyecektim unuttum.
Birdahaki gittigimde isteyim olur mu, gerci bu saatten sonra birsey fark eder mi ki.

toxo bildiğim kadarıyla ilk 6 ayda bebeği etkiliyor sen şimdi isteme bence artık
ya da içini rahatlatmak istiyorsan isteyebilirsin sen bilirsin ??

benim koca geldi, yemeği yedik... Ben hala eve geldiğimdeki gibi tıslıyorum.. Ne olacak sonumuz acaba... Bide nabzım yüksek.. Kalbim küt küt... Anlamadım ki niye...

bebekler büyüdükçe ciğerlere baskı yapıyor. nefes almamızı zorlaştırıyorlar
bende hala soluklanmaya çalışıyorum yarım saattir yoldaydım yürüyerek eve geldim

toxo bildiğim kadarıyla ilk 6 ayda bebeği etkiliyor sen şimdi isteme bence artık
ya da içini rahatlatmak istiyorsan isteyebilirsin sen bilirsin ??

Doktordan doktora değişiyoo.. Bana hiç yapılmadı test. Geçen gitiğimde sordum, gerek yok dedi mesela.. Geçirdiysen geçirdin, geçirmediysen garantisi yok onun dedi.. Sürekli test mi yaptıracaksın dedi. Peki dedim ben de. ne diyeyeyim.. Koskoca doktor.. 😛iha:

bana da hamileliğin başında yapıldı. kedi beslediğimi de söylemiştim doktora o zaman kesin sen geçirmişsin dedi
ama sonucu negatif çıktı. çiğ et yeme ve elleme dedi. tabi garantisi yok havadan bile kapabilirsin ama şimdi test yaptırmanında anlamı yok başta yapılması gerek.
çünkü ilk 3 ayda bebekleri etkiliyor.

neyse kızlar ben de kaçayım, işten çıktığımdan beri göbek deliğimin etrafı sanki yara olmuş da tuz basmışım gibi yanıyor, eve gelince güzelce kremledim ama geçmiyor, biraz uzanayım geçer belki

hadi ya bana kimse çiğ et elleme demedi ben kurbanda oturup kaynanamla et kestim.üffff ablası dedi ona hamile kıza etmi kestirilir ama benim ki oflu olduğu için bişey olmaz dedi:n028: