2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uf yapma yaaa

Günaydın kızlarrrrrrrr . Hergecem bir öncekinden daha kötü geçiyor ama ne yapalım bunada şükür bebişime yaklaşıyorum hiç olmazsa

Günaydın Zynp. Sanırım bundan sonra hep zor geceler olacak ama sonra bebişlerimiz gelecek, bu yaşadıklarımızı unutup başka duygular ve zorluklar yaşayacağız... Ama o zaman da gene buna da şükür diyeceğiz.. Ayy annelik işte.. :laugh:

ayy yazıkkkkk çok duygulandımmm dövmüşlermi ALLAH kabul etsin cnmm yaptıklarınıı ay deli oluyorum şu hayvanlara zulüm edenleree yzık yaa çlıktan ne kadar bitkindirr ay ağlıcam şimdiii

Hayvanları sevmeyen, insanları hiç sevemez. İçinde merhamet duygusu olmaz.
Rahmetli babaannem hep derdi ki hayvanlara eziyet eden acı çeke çeke ölürmüş.
O savunmasız yaratıklardan ne istiyorlar anlayamıyorum. Hayvana yaptığı eziyetin aynısını o kişiye yapacaksın

belli zaten bütün siteyi dolaşmışsın gecee nereye baksam senin adın yazıyorrr bende uyuyamadım midem ekşidi gece 4 de başlıyor uykusuz gecelerr
napıcaz böle bisss
Nasıl yani? Tekrar kusmaya mı başladın?
oksurugum hala sıddetlı devam edıyo bunun altından baska bısey cıkıcak dıye korkuyorum
doktora da tekrar gıtmek ıstemıyorum
ıgrenc am analatıyım dun aksam oksururken bı anda bı cıkardım salonun ortasına cok morelım bozuldu

:n028:

Canım ya... Ne kadar iyi yapmışsın...

ıyı yaptım ama sadece dun aksam doydu yavrucagın karnı
bırde bır suru yavru var karnında yarın bır gun onlar nolcak yada kacı saglıklı dunyaya gelebılcek gelsede hallerı nolcak kım bılır..

aynen oyle
o ezıyetı yapan ınsanlara yap aynısını bak bakalım noluyolar.

benım kopegım ıcınde apartman elınden gelenı yapıyor
su halımle bana bunun huzursuzlugunu yaratıyolar bıde..
ay bıde kopegımden ayrılmak zorunda kalırsam cok fena olurum.
bu gıdısle apartmanla aramızda cıddı sorunlar baslıycak

evett evire çevire dövcenn bazen çocuklar yapıyorr haid onlar anlamıyor bunları seyircikalan anne babalar o terbiyeyi veremiyorr :n028::n028::n028: