2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın kızlarrrrrrrr . Hergecem bir öncekinden daha kötü geçiyor ama ne yapalım bunada şükür bebişime yaklaşıyorum hiç olmazsa

ahh zeynepcim dün gece seni andım valla
3,30 da uyandım kasık ağrısıyla . dönemedim yatamadım 1 saat kıvrandım kalktım kitap okudum
dedim daha 3 ayım var şimdiden böyleysem sonra ne olurum. ama mecbur dayanacağız sonunda güzel bir ödül bizi bekliyor.

Kızlar cosmo burda olduğumuzu bilmiyormu??? Bide özlemle nickli arkadaş sağolsun hep arkamızdan iyi şeyler yazıyor bugünde bunları yazmış

"GÜnaydın.. Kızlar yokken buranın hİÇ tadı yok.. Daha Öncelerİ kızların yazdıĞını okumaktan kendİm yazamazdım ÇoĞu zaman. Muhabbet o kadar İyİdİ kİ. Okumaya yetİŞmek bİle zor oluyordu. Şİmdİ burası vİrane gİbİ olmuŞ. ÜzÜldÜm"

Şeytan diyor başka rumuz al gir dün yazılanlara mantıklı cevaplar ver sonra bizi özleyenlere nerde olduğumuzu haber ver çık

Kuzu, hani senin kayınpeder demişti ya ver onu amcanların evne götüreyim diye, versen daa ii olmaz mı ki? Bu salaklardan herşey beklenir. Allah korusun bişey yapmasınlar

evett evire çevire dövcenn bazen çocuklar yapıyorr haid onlar anlamıyor bunları seyircikalan anne babalar o terbiyeyi veremiyorr :n028::n028::n028:

Yaa anlayamıyorum ben bu ana babaları, çevreye canlıya saygı duymayı nasıl öğretmezler yaa? Bu çocuktan ne hayır beklenir Allah aşkına?

Umarım benimki kadar kötüleşmez canım benimki zaten kasık ağrısı falan değil sağ yanım böbreklerimle karaciğerimin üstü acıyor ağrıda değil yani boynumuz tutulunca hareket ettiremeyiz ya aynen o şekilde bu nedenle kıpırdamak ve yana yatmak imkansızlaşıyor benim için

içim parçalandı duyfer yaaa insanların bu durumunu hiç anlamıyorum
ne kadar vahşi bir türüz biz. valla hayvanlar bile bizden daha duyarlı

ıkı ayaklılar 4 ayakları olmadıgında kıskandılar kopegımı..
arasıra mektup yazıp apartman panosuna asıyolar
kopegınızı sıkayet etcez dıye
ahh bı etselerde gorsele rgunlerını
neymıs havlıyomus
onlar havlayan kopek gormemeısler
benım kopegım tanımadıgı bırı ona salca olunca havlar
kendılerı konusmadan yasabılrı mı acaba
kıme ne rahatsızlık veıryosa
sende kedını gorene kaplan desen ıannacaklar mı acaba

😛iha:😛iha: