pembik Hamiş Melek 1 Nisan 2010 #1.892 archimim' Alıntı: mozilla ile giriyorsan explorerla gir ya da tam tersini dene ben öyle yaptım giriyorum Genişletmek için tıkla ... benim aklıma bile gelmiyor zaten de siz bişeyler anlattıkça bazen merak ediyorum gerek yok tatlım boşver😛iha:
archimim' Alıntı: mozilla ile giriyorsan explorerla gir ya da tam tersini dene ben öyle yaptım giriyorum Genişletmek için tıkla ... benim aklıma bile gelmiyor zaten de siz bişeyler anlattıkça bazen merak ediyorum gerek yok tatlım boşver😛iha:
vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.893 pembik' Alıntı: benim aklıma bile gelmiyor zaten de siz bişeyler anlattıkça bazen merak ediyorum gerek yok tatlım boşver😛iha: Genişletmek için tıkla ... aaman zaten sohbetı beceremeyenler şimdi konsyrlr sonctaa ortlk boş kendı kendılerıneee bişlr yzıp cıyrlr öle sohbetmı oluryaaa
pembik' Alıntı: benim aklıma bile gelmiyor zaten de siz bişeyler anlattıkça bazen merak ediyorum gerek yok tatlım boşver😛iha: Genişletmek için tıkla ... aaman zaten sohbetı beceremeyenler şimdi konsyrlr sonctaa ortlk boş kendı kendılerıneee bişlr yzıp cıyrlr öle sohbetmı oluryaaa
pembik Hamiş Melek 1 Nisan 2010 #1.896 vatoz' Alıntı: aaman zaten sohbetı beceremeyenler şimdi konsyrlr sonctaa ortlk boş kendı kendılerıneee bişlr yzıp cıyrlr öle sohbetmı oluryaaa Genişletmek için tıkla ... 😛iha:yanii hepimiz burdayız diğerleri de naparsa yapsın
vatoz' Alıntı: aaman zaten sohbetı beceremeyenler şimdi konsyrlr sonctaa ortlk boş kendı kendılerıneee bişlr yzıp cıyrlr öle sohbetmı oluryaaa Genişletmek için tıkla ... 😛iha:yanii hepimiz burdayız diğerleri de naparsa yapsın
A archimim Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.897 benim hala kafam karışıyor burada 🙂) takip etmekte zorlanıyorum
etimelo Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.898 pembik' Alıntı: 😛iha:yanii hepimiz burdayız diğerleri de naparsa yapsın Genişletmek için tıkla ... bence de, artık orayı kendi halinde bıraksak? komik duruma düşüyoruz sanki
pembik' Alıntı: 😛iha:yanii hepimiz burdayız diğerleri de naparsa yapsın Genişletmek için tıkla ... bence de, artık orayı kendi halinde bıraksak? komik duruma düşüyoruz sanki
vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.899 essrraaaa yazmıs bunu anaummm yakalandık😛 günaydın kızlar,bugun nasılsınız,herkesin keyfi yerinde mi? bu arada misafir(?) arkadaşlar,bırakın inadı,gelin tekrar,siz hayli iyi vakit geçiriyordunuz burada.. eskiden muhabbet o kadar koyu olurdu ki araya girmeye üşenirdim,şimdi pek bir ıssız..
essrraaaa yazmıs bunu anaummm yakalandık😛 günaydın kızlar,bugun nasılsınız,herkesin keyfi yerinde mi? bu arada misafir(?) arkadaşlar,bırakın inadı,gelin tekrar,siz hayli iyi vakit geçiriyordunuz burada.. eskiden muhabbet o kadar koyu olurdu ki araya girmeye üşenirdim,şimdi pek bir ıssız..