hişbildiiikkkkkkkkk
nbr yivruuu..
anam oğlumun tipine bak ..
dün eve gittim ağladım ayaklarımın acısından kocamda hastalanmış 9 da yatmış kızgındım ya zaten ona dün gitti bide benle ilgilenmeden erkenden yattı ben o halimle gidince eve yemek yaptım 2 makina kışlık çamaşır yıkadım o ancak totosunu yayıp yattı bende sonra sinirimden oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım salonda uyudum yanındada yatmadım gidip sabahta hiç konuşmadı
karate yapam mı sana:meri:iii kuşum harekt yoktu topicte sımdı harektlendı sen geldun yaa=)
ama cok fena bı zonklama bendede bı haftadır hergun oluyo nerdeyse bıkac kereöncelikle hoşgeldin bebeğem tuğberkim nasıl sen nasılsın ?? aynen dediğin gibi oluyor valla direk süper tarif etmişsin ama dediğin gibi birkaç saniye sürüyor çok uzun değil gerçi bugünküler 1 -2 dakika sürmeye başladı hadi bakalım hayırlısı olsun
hopşuldukkkkdaeeee hoşgeldinnnnnnnnnnn
kız hakketten tuğberke nolmus öle
gorusurz yıvrummDae hoşgeldin kuşum..
Kızlar ben bir süreliğine kaçıyorum.. İşyerinden arkadaşlar geleceklermiş öğlende.. Yiyecek bişeyler hazırlayayım... Öğleden sonra görüşürüz...
ha duraydı kışlıklarda iki gün daha, canına kastın mı var...
zeynebm sen soru sorunca sasırıyorum bıan zeynepmı buacaba dıyorum hanı hep senden cevap almaya alıskınımya ondan =)
böle bıcak saplanır gıbı bırdenmi giriyor banada arada öle oluyor cnm cok yanıyor ama hemen gecıyor
karate yapam mı sana:meri:
COK ENERJIK GÖRDÜM SENI YAP KUSUM YAP KARETE YAP JUDO YAP EEERRRBİŞEYİ YAP BAĞAAAA=):meri:
cok enerjıkımm..baska bı sansım yok cunkıCOK ENERJIK GÖRDÜM SENI YAP KUSUM YAP KARETE YAP JUDO YAP EEERRRBİŞEYİ YAP BAĞAAAA=):meri:
bu hafta onlar bitsinde bebeğin eşyalarını yıkıycam daha hastane çantamı hazırlamadım ya onları yapıyım dedim ev darmadağın geliyo herşey ortalıktayken ama bizimkinin umrunda değil izne çıktığım haftada temizlikçi çağırıp camlar kapılar bi silinir dedm izinde bişey yapmak istemiyorm ama aptalım işte ben
anauuuum seksı mı dedin bizde öle bişiler kaldımıki=)cok enerjıkımm..baska bı sansım yok cunkı
enerjık olmalıyım son haftalarımda ısımı gucumu bıtırmelıyım
aslında enerjıkmıs numarası yapıyorum
sana uzak dogunun en seksı sporlarını yapcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?