ben pazar günü o şiş ayaklarıma ayakkabı aldım pazartesi giydm olmadı düşün artık bugün gidip bi terlik bakıcam valla evden de ceyodan hastane için aldıklarımı getirdm yanımda ama daha giymedim çok kötü olursam giyicem babet ayakkabı var ayağımda bez ama topuklaırna basıyorum normal giyemiyorm
[ı]valla kızlar ben babet falan bıle gıyemıyorum asla babae tgıysem ayaklrm felc[/ı]
[ı]ama spor ayakkbılrm rahat onlrla cok sısmıyor yaz kıs onu gıydım beyaz beyaz napımmm[/ı]
[
benimkiler artık hiç inmiyor sabahları kabarık kek öğlene doğru 2 katlı pasta akşamları ise 3 katlı pasta kıvamındalar 🙁
BİZ ANSURMUYORUZKI MISAFIRLER ANSURUYOR=):meri:patronla konuştum az sonra terki diyar ediyorum adam zaten beni doğum iznine ayırmayı düşünüyormuş. senin göbeğin çok büyüdü ben korkuyorum senden dedi
evden görüşürüz kızlar. ben yokken ansurmayın
ben cumartesi günü bambyden 39 numara ortopedik siyah bir terlik aldım ki benim ayağım 36,5 numara işe onu giyiyorum patronlarda rahatına bak sen nasıl rahat ediyorsan onu giy demmişlerdi zaten.Artık ne babet nede başkabişey olmuyor ayağıma ayrıca akşama doğru bu terlikleride çıkarırsam birdaha ayağıma girmiyor valla. Allahtan bantı ayarlanabilir akşama doğru gevşetiyorum biraz 🙁
cnm spor ayakkbılrım boldu ztn ınce yapıda bişi öle kabada deıl babetten ıyı oluyor ıstersem 40 numara babet gıyım ayakklarm davul oluyor ama bu spor ayakkbılrda cok raht sısyor ama daha azspor nasıl giyiyosun ya bana üstü kapalı hiç bişey olmuyo
Aynen benimde ya çok feci bide üstüne dokundumu acıyo seninde ölemi akşam bizimki evde gönlümü almak için hem kremle ovaları hep ayaklarımı çok iyi geldi indi sanki biraz 3 gömlek ütüledm gene şişti oturdum ağladım bende sonra
aynen benimde ya çok feci bide üstüne dokundumu acıyo seninde ölemi akşam bizimki evde gönlümü almak için hem kremle ovaları hep ayaklarımı çok iyi geldi indi sanki biraz 3 gömlek ütüledm gene şişti oturdum ağladım bende sonra
ben cumartesi günü bambyden 39 numara ortopedik siyah bir terlik aldım ki benim ayağım 36,5 numara işe onu giyiyorum patronlarda rahatına bak sen nasıl rahat ediyorsan onu giy demmişlerdi zaten.artık ne babet nede başkabişey olmuyor ayağıma ayrıca akşama doğru bu terlikleride çıkarırsam birdaha ayağıma girmiyor valla. Allahtan bantı ayarlanabilir akşama doğru gevşetiyorum biraz 🙁
nerdekinden aldın bende akşam capitole bakıcam öle üstü ayarlanabilir bi terlik istiyorum ya terlik ancak paklar bizi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?