2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hee tamam o zaman aynı bende alsam mı acaba ya süt arttırıyomuş ya ihtiyaç olurmuki çalışıp çalışmıycağımdan emin değilim henüz doğumdan sonra

benim çalışmayan arkadaşlarımda kullanıyor. Özellikle biryere falan gidecekleri zaman önceden sağıp bırakıyorlar. Dışarda halletmek gereken işler olunca lazım olabilir. Yada bebek çok emmeyip uykuya falan dalarsa göğüstede sızlama varsa sağmak gerekebiliyormuş.

dün akşamda ilk defa kocam yemek yemekten isyan etti
yemek yedik çay içtik çikolata yedim, leblebi yedim. sonrada meyve ister misin diye sordum adam delirdi:laugh::laugh:
yeter artık bayılacaksın yemek yemekten dedi

puhaaa 😛iha: valla benım kocanın göbegı benımle bırlıkte buyuyor. önce kendıne baksın parçalamayım onu heee

Gülkurusu meraba canım.bende senı arıcaktım neler yaptın dıye telden.geçmişi okuyamadım herzamnki gibi:laugh:

valla napım canım bırazdan ögrencım gelecek işler annemlerın gelmesını beklıyor, heryer dandını evde, alıştım çöpçü gibi yaşamaya.

Ben kendi kendme kouşurum siz yormayın kendnnzi=))))

kız trip yapma heee. bu sıteye yenı alışıoz. hoşgeldın yawrım

keşke ben de senın gibi gulebılseydım yawrııım, kaynanam 130 kılo benı benzettıgı şahsa bak..yastıkla dövdum onu, bu gecede yemek yapmıcam, grcek gununu

yemek değilde başka şey verme sen mesela
Özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Milletttttttttttttttttttttttttttttttttt

hoş geldin melek sefalar getirdin
dün akşamda ilk defa kocam yemek yemekten isyan etti
yemek yedik çay içtik çikolata yedim, leblebi yedim. sonrada meyve ister misin diye sordum adam delirdi:laugh::laugh:
yeter artık bayılacaksın yemek yemekten dedi

beni de ye

a evet bunu düşünmemiştim ben de kesin alıyım o zaman bundan ya

Çok pis trip yaparım seninde özeline girerim bak 😛iha: