2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bebeği istemiyomuydu ki sizin ikinci çocuğunuz du dimi ama emin ol doğsun en çok onu sevicek görüceksin

bence de haksızlık etmiş sana. benim babamda beni istememiş ilk başta. ikinciye ne gerek var, birini zor bakıyoruz felan demiş. hatta annanemde "bakamam ikinciye" diye rest çekmiş ama annem kız doğurcam ben diye tutturmuş, dediğinide yapmış 🙂
Şimdi babam anneme "hayatta yaptığın en iyi şey çiğdem" der.nedense bana ayrı bir düşkün. bak yüzünü görünce nasıl değişir, pişmanda olur ama söölemez büyük ihtimal. sen boşver takma kafana!

kızı bir doğsun senden önce herşeyine koşar
genelde istemezler olunca da pek kıymetli olur. boşver sıkma canını

esmer canım takma bunlarııı..benim koca istiyordu bebeği hatta şimdiden ikinci planı yapıyor ama hamileliğimle ilgilenmiyor sağolsun..erkekler hep aynı..........hepsine gıcığım oğluşum hariççççççç

Doğumdan sonra bebeği görünce dayanamaz, asıl sen de o zaman verme

Doğum günün kutlu olsun cosmo, nice senelere

yuzunu görsun, gorurum ben onu. bu sefer de her sevdıgınde sen tavır yaparsın en guzel gunlerımı acıyla geçırdın hıç unutmucam dersın koyarsın lafı

boşver esmerim takma kafana kızını kucağına alsında senin pabucunu dama atar o merak etme hele bide bu cimcimeler babalarına düşkün olduklarında bizim yüzümüze kimse bakmaz artık. Bu arada benim yüzümden sinirin depreştiyse özür dilerim tatlım

Son düzenleme:
🙂 efet sekerım asldna öle birimkan olsaaaaaaa ikimzde mutlu olcaz amaa işteee ah bukocalrmz yokmu dur bende öle yaapym yafs ıkısını bırden olurmukı acep🙂