kızlar ya bişi sorcam gerçi doktora da sorcam ama eşimin kuzeni yürüyüş bandı aldı kondisyon bisikleti vardı, onu kullanmadıgı için bu hafta sonu biz alıyoruz. internetten baktım hamilelik döneminde önerilir kullanılır fln diyor ne diyorsunuz???
Canım yanıltmak istemem ama bidiğim kadarıyla hamileliğin başındna bu yana yaptığın bir sporsa bir süre daha devam etmene izin veriyorlar ama 7. aydan sonra yeni bir spora başlamana pek izin yok diye biliyorum birde bisiklet biraz teklikeli olabilir diye düşünüyorum sen yinede doktoruna bir danış
benımkı kendını cok ıyı bılıyor
basta cınsıyetını ogrenmek ıstemedı
ben sımdıdıen planlara baslarım kız olursa sole yaparız erkek olursa bole yaaprız dıye duusnmekten zamn gecıremem kafayı yerım dedı
sonra sen bılırsın benogrencem dedım ve ben ogrenınce dayanamadı o da 😛iha:
kızlar ya bişi sorcam gerçi doktora da sorcam ama eşimin kuzeni yürüyüş bandı aldı kondisyon bisikleti vardı, onu kullanmadıgı için bu hafta sonu biz alıyoruz. internetten baktım hamilelik döneminde önerilir kullanılır fln diyor ne diyorsunuz???
ben doktora sordum canım yürüyüş bandını tavsiye ederim bisikletinde çok sakıncası yok ama dikkatli kullanmak lazım denge kaybı yaşanabilir demişti. Benim evde eliptik bisikletim var (oturmasız bisiklet ) ona asla izin vermedi ama
gebelıkte bır sakıncası yoktur heralde, şıkı memnuda bıhterın kardeşi gebeyken koşup duruyodu bak topaç gıbı bebesı oldu sadece yuruyuş yap bence, bızde de vardı sattık ben çok sıkılıyorum ya yurume bandında. zaman geçmek bılmıyor, habıre lost ızlıyordum yururken o bıle bayıyodu benı
kafasını kırarım onun:n028:karısını el üstünde tutsun diye elimden geleni yapıcam ahdım var...deli kaynanam gibi kötü davransında gülüp eğleneyim demicem....
Canım yanıltmak istemem ama bidiğim kadarıyla hamileliğin başındna bu yana yaptığın bir sporsa bir süre daha devam etmene izin veriyorlar ama 7. aydan sonra yeni bir spora başlamana pek izin yok diye biliyorum birde bisiklet biraz teklikeli olabilir diye düşünüyorum sen yinede doktoruna bir danış
ben doktora sordum canım yürüyüş bandını tavsiye ederim bisikletinde çok sakıncası yok ama dikkatli kullanmak lazım denge kaybı yaşanabilir demişti. Benim evde eliptik bisikletim var (oturmasız bisiklet ) ona asla izin vermedi ama
tmam bi sorayım ben.. internette de önerilir diyor da ondan şeyettim. ama en fazla 20 dk ve kendinizi yormadan diyor.. olmadı çıkar iki döndürür inerim zaten 5 dk. da yorulurum muhtemelen 😛iha:
hehehehehe cahıllk benmkı kızm cevap evremcm bu soruya ehuheheheeh ztn bısıkletıde cokertırm artk totom oldu komacannn hadı ben yemeke kacar toto buytmeye cok kayntmynnnn babayyy