arceya Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.091 dae' Alıntı: artık tek basına kesmıyo tiner. yanında melos cıleklı bali yollıycaktı onubeklıyom😛iha: Genişletmek için tıkla ... aa 😛iha: etimelo' Alıntı: Ben doktoruma sormuştum, bisiklete izin vermedi, koşu bandında yürü ama nabzın 120'yi geçmesin dedi. Sen al yine de şurda doğuma ne kaldı ki? Ondan sonra kullanırsın Genişletmek için tıkla ... evet ben de aslında doğum sonrası için alıyom ama nette araştırıp hamilelikte de kullanılır fln okuyunca aaaaaaaaaaaaa oldum..
dae' Alıntı: artık tek basına kesmıyo tiner. yanında melos cıleklı bali yollıycaktı onubeklıyom😛iha: Genişletmek için tıkla ... aa 😛iha: etimelo' Alıntı: Ben doktoruma sormuştum, bisiklete izin vermedi, koşu bandında yürü ama nabzın 120'yi geçmesin dedi. Sen al yine de şurda doğuma ne kaldı ki? Ondan sonra kullanırsın Genişletmek için tıkla ... evet ben de aslında doğum sonrası için alıyom ama nette araştırıp hamilelikte de kullanılır fln okuyunca aaaaaaaaaaaaa oldum..
dae Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.092 esmer80' Alıntı: allah sizi ne yapsın emi 😛iha:😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... ne yapsın ne yapsınn.. valla evdekı koku ınsanı sarhos edıyo bı saate archimim' Alıntı: ya bir de bisiklet adamın totosunu acıtıyor şimdi hepten kilo aldık valla bir tarafına kaçar selesi.😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha:
esmer80' Alıntı: allah sizi ne yapsın emi 😛iha:😛iha:😛iha: Genişletmek için tıkla ... ne yapsın ne yapsınn.. valla evdekı koku ınsanı sarhos edıyo bı saate archimim' Alıntı: ya bir de bisiklet adamın totosunu acıtıyor şimdi hepten kilo aldık valla bir tarafına kaçar selesi.😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha:
arceya Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.093 archimim' Alıntı: ya bir de bisiklet adamın totosunu acıtıyor şimdi hepten kilo aldık valla bir tarafına kaçar selesi.😛iha: Genişletmek için tıkla ... ahahaahha bide o var çocuk nası çıkcak diye düşünürken bide seleyi çıkartmak var 😛iha:
archimim' Alıntı: ya bir de bisiklet adamın totosunu acıtıyor şimdi hepten kilo aldık valla bir tarafına kaçar selesi.😛iha: Genişletmek için tıkla ... ahahaahha bide o var çocuk nası çıkcak diye düşünürken bide seleyi çıkartmak var 😛iha:
esmer80 Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.095 bana az müsade masada işler birikti biraz iş yapim gelirim yine fazla kaynatmayın diyicem ama nafile
A archimim Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.096 dae' Alıntı: ne yapsın ne yapsınn.. valla evdekı koku ınsanı sarhos edıyo bı saate Genişletmek için tıkla ... bizim evdeki koku gitti çok şükür. keşke boyaya votka falan karıştırsaydık koklardık ara ara:laugh:
dae' Alıntı: ne yapsın ne yapsınn.. valla evdekı koku ınsanı sarhos edıyo bı saate Genişletmek için tıkla ... bizim evdeki koku gitti çok şükür. keşke boyaya votka falan karıştırsaydık koklardık ara ara:laugh:
dae Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.097 arceya' Alıntı: aa 😛iha: evet ben de aslında doğum sonrası için alıyom ama nette araştırıp hamilelikte de kullanılır fln okuyunca aaaaaaaaaaaaa oldum.. Genişletmek için tıkla ... çok canım sıkkın he
arceya' Alıntı: aa 😛iha: evet ben de aslında doğum sonrası için alıyom ama nette araştırıp hamilelikte de kullanılır fln okuyunca aaaaaaaaaaaaa oldum.. Genişletmek için tıkla ... çok canım sıkkın he
zynpmrt Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.098 archimim' Alıntı: ya bir de bisiklet adamın totosunu acıtıyor şimdi hepten kilo aldık valla bir tarafına kaçar selesi.😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha: delüüüüüüüüüüüüüüüü
archimim' Alıntı: ya bir de bisiklet adamın totosunu acıtıyor şimdi hepten kilo aldık valla bir tarafına kaçar selesi.😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha: delüüüüüüüüüüüüüüüü
arceya Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.100 archimim' Alıntı: bizim evdeki koku gitti çok şükür. keşke boyaya votka falan karıştırsaydık koklardık ara ara:laugh: Genişletmek için tıkla ... ıyyy artık naapcamızı şaşırdık alkolsüzlükten 😛iha:
archimim' Alıntı: bizim evdeki koku gitti çok şükür. keşke boyaya votka falan karıştırsaydık koklardık ara ara:laugh: Genişletmek için tıkla ... ıyyy artık naapcamızı şaşırdık alkolsüzlükten 😛iha: