allah hepinizin evlatlarını sağlıkla kucağınıza almayı nasip edin ben değil 2010 ,1997 den beridir anne olmayı bekliyorum ama allah nasip etmedi banada bol bol dua edin lütfen...
allah hepinizin evlatlarını sağlıkla kucağınıza almayı nasip edin ben değil 2010 ,1997 den beridir anne olmayı bekliyorum ama allah nasip etmedi banada bol bol dua edin lütfen...
bizde odaısnı boyadık ama daha karyolası gelemdı daha uygun gardolabını sıparıs edıcezde gelıcek kocam hala dolap konusunda beklıyo cocougun kıyafetlerını yıkayıp yerlestırcem dıyroum anlamıyokı adam son ayımda benım aklım kesmıyo yerımden kalkabılcekmıyım dıye daha gecelık bıle almadım daha hastaneye goturecegım cantanın ıcını hazırlamayı bırak öle bı canta bıle yok ortada.
ben dlap bile almıyorum kızıma çünkü yerimiz yok kendi şifonyerimi boşalttım onun içine dolduruyorum.yıkadım ütüledim bi bohçanın içine sardım hepsini.sende yavaş yavaş yıka bence inan rahatlatıyor insanı.sanki herşey hazırmış gibi hissediyorsun 🙂
Dae sikma canini herseyi planlarsin bir suru aksilik cikar, hic plan yapmazsin biranda hersey yoluna girer..sen hic merak etme bebisin kismetiyle gelir hic biseyi de eksik kalmaz.. ben cok denedim ne kadar kendimi uzersem o kadar islerim ters gidiyo ne kadar rahat olursam da o kadar hersey yoluna giriyo