sagol canım ama bu gıdışle normal dogum hayal olacak bana, tombik kızım ılle kestircek anasını
gülko hadi iyisin alttan muayneden yırttan bu hafta da..ama nasıl doğuracağını da öğrenemedin yahu.
neysehayırlısı olsun.bu arada maşallah nazlı kıza.....boy kg süper 🙂
lovefun fırmayı aradım.şimdi.analıklarda gecerlı değilmiş o.analık dışındakı durumlarda gecerlıymiş.Bana raporu firmaya bana istediğin zaman getir dediler.sen raporu aldın demi şimdi.başka sgk ye fılan bıldırmıyoz raporu direk şirkete vermek yeterli
kesicekler bizi bal kavonuzummmm kıtır kıtır annneeeeiiiiboşver ya maşallah gelişimi çok iyi onlar iyi olsunda bende sezeryanm olucam sanırım bu gidişle gittiği hastane de kimi duysam sezeryan bide bebekte tersdi en son düzelmezse zaten bende kesilicem
ahh sorma anası bı guzel bı guzel, hukumet gıbin oldummaşallahım var. geçen gun yenı evlı olduklarının duşundugum aptal bır çif arkamdan konuşuyordu,kadın dedı kı uff amma şişmiş kız son gunlerı heralde bende böyle olursam benı yıne severmısın dedı, adam da sen böyle oldugun gun boşanırım senden dedı. eşim bi hışımla döndu, sızın ılışkınız pamuk ipliğine baglıysa yazık zaten sıze de, hamıle bır ınsanı uzmeye utanmıyormusunuz dedı zor aldım eşimi dövecektı adamı gözu döndu, bende kıza inşallah 300 kılo olursun dedım. kaçtı hemen bunlar, gece cok agladım çok uzuldum. ınsanları anlamak çok zor cok acımasızlar gerçekten.
kurum yaa harbıden bölemi oldu ne dengesız insanlar var bıde bagıra bagıramı konusyrlr esınde ıyı yapms keske bırksaydnda dovseydı o ıkı ayıyı:meri:valla yırttım ama sevınemedım yırttıgıma hazırlamıştım kendımı, bu sefer de dr tırstı. hepınız nts gırdınız mı kızlar benı nıye almıyor bu kadın acep?
allah allah sizin firma nerden o kanıya varmış acaba? Analıkta alınan rapor istirahatten sayılmıyor mu ki?
Aldın ben raporumu bu arada sgk ya zaten eksik gün olarak firman bildiriliyor.
ne kadar tuhaf insanlar var ya banada ne kadarın var diyolar 1 ay felan diyorum yuh daha bir ayın var ve bu haldesin diyolar bende çok üzülüyorm öyle söylediklerinde siz daha beter olun diyorum içimden
ahh sorma anası bı guzel bı guzel, hukumet gıbin oldummaşallahım var. geçen gun yenı evlı olduklarının duşundugum aptal bır çif arkamdan konuşuyordu,kadın dedı kı uff amma şişmiş kız son gunlerı heralde bende böyle olursam benı yıne severmısın dedı, adam da sen böyle oldugun gun boşanırım senden dedı. eşim bi hışımla döndu, sızın ılışkınız pamuk ipliğine baglıysa yazık zaten sıze de, hamıle bır ınsanı uzmeye utanmıyormusunuz dedı zor aldım eşimi dövecektı adamı gözu döndu, bende kıza inşallah 300 kılo olursun dedım. kaçtı hemen bunlar, gece cok agladım çok uzuldum. ınsanları anlamak çok zor cok acımasızlar gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?