ahh sorma anası bı guzel bı guzel, hukumet gıbin oldummaşallahım var. geçen gun yenı evlı olduklarının duşundugum aptal bır çif arkamdan konuşuyordu,kadın dedı kı uff amma şişmiş kız son gunlerı heralde bende böyle olursam benı yıne severmısın dedı, adam da sen böyle oldugun gun boşanırım senden dedı. eşim bi hışımla döndu, sızın ılışkınız pamuk ipliğine baglıysa yazık zaten sıze de, hamıle bır ınsanı uzmeye utanmıyormusunuz dedı zor aldım eşimi dövecektı adamı gözu döndu, bende kıza inşallah 300 kılo olursun dedım. kaçtı hemen bunlar, gece cok agladım çok uzuldum. ınsanları anlamak çok zor cok acımasızlar gerçekten.
aman başımız belaya gırmesın dıye tırsttım, eşimde çok uzuldu ama kıyamam sana dıye ağladı o da. bazen ınsan çok hassas oluyor. bir de bizim durumumuz daha farklı, yıllarca kanserle mucadele ettım, sımdı bebegımı kucagıma alıcam, fızık falan artık bizden geçtı, karnımda kı dıkışlere ben aynada bakamıyorum eşim onları öpuyor, bız hamdık piştik, umarım bızım yaşadıklarımızı kımse yaşamaz.kurum yaa harbıden bölemi oldu ne dengesız insanlar var bıde bagıra bagıramı konusyrlr esınde ıyı yapms keske bırksaydnda dovseydı o ıkı ayıyı:meri:
Ay ne gerizekali insanlar var ya bu dunyada birde bi bayanin bunu demesi daha da bi aptalca.
Zaten canim bi kiz vardi oda oyle hamilelikte asiri kilo alanlara hep soylenir dururdu nasil bu hale gelirler diye, sonra kendi hamileliginde 30 kilodan fazla aldi. O yuzden bosver hic takma millet ne derse desin. Sacma sacma konusuyorlar iste, hafta sonu da bana o annemin komsusu birkac defa dedi burnun buyumus felan diye bende kac gundur oyle burnuma bakiyorum ki cidden buyumus mu diye.
Birde Allahin tek bir kulu kiz mi diye sormadi herkes oglan mi diye soruyor, kiz diyorum hala ama yok bak soylesin boylesin gercekten kiz mi ki diyorlar.
Dun de yasli bi kadin oyle karnima dokunup vallaha oglan dogurcan sen dedi, inan artik 9 aydir bunu duya duya kafayi bozucam.
Ay ne gerizekali insanlar var ya bu dunyada birde bi bayanin bunu demesi daha da bi aptalca.
Zaten canim bi kiz vardi oda oyle hamilelikte asiri kilo alanlara hep soylenir dururdu nasil bu hale gelirler diye, sonra kendi hamileliginde 30 kilodan fazla aldi. O yuzden bosver hic takma millet ne derse desin. Sacma sacma konusuyorlar iste, hafta sonu da bana o annemin komsusu birkac defa dedi burnun buyumus felan diye bende kac gundur oyle burnuma bakiyorum ki cidden buyumus mu diye.
Birde Allahin tek bir kulu kiz mi diye sormadi herkes oglan mi diye soruyor, kiz diyorum hala ama yok bak soylesin boylesin gercekten kiz mi ki diyorlar.
Dun de yasli bi kadin oyle karnima dokunup vallaha oglan dogurcan sen dedi, inan artik 9 aydir bunu duya duya kafayi bozucam.
densizlere de bak ya..
eşin iyi yapmış..ohh olsun.inş 500 kg olsun 🙂 300 bile az
ya ne dicem kızlar benim bu kız o kdr garip hareketler yapıyorki cidden hem canım yanıyor hem de korkmaya basladım sizin de mi öyle?cıkacak gibi zorluyor karnımı bastırıyor ittiriyor ama cok sert ve cok aniden yapıyor.karnım da semsert oldu 2 gündür deliricem yaa..
etseler bir dert ztn etmeseler bir dert ama cok korkuyorum aniden yaptığı bu hareketlerden 🙁Canim benimki de 1.5 haftadir cok degisik hareketler yapiyor.
Bi bakiyorsun icerde yilan gibi oradan oraya dalgalaniyor bi bakiyorsun ittiriyor, bogurlerime bastiriyor sanirim artik iyicene guclendiler ve siginamiyorlar.
Gecen hafta bir gun yarim saat boyunca oyle ittirip ittirip durdu ama nasil agritiyor anlatamam cok sinir oldum bende.
Sonra 2 gun sonra gece uyandim karnim semsert okadar agriyor ki ve bunun ustune de migdem okadar bulaniyor ki kizim da hic hareket etmiyor, ona bisi oldu Allah korusun karnimda oldu de o yuzden karnim sertlesti migdem bulaniyor diye nasil korktum nasil agliyorum.
Ondan beri nekadar agritsa da nasil seviniyorum hareket ettikce.
yok anam sen de dae gibi elinde ütünle toz bezinle gideceksin korkarım doğumaselam kızlar
baya geç kaldım bugün
evde biraz yıkama toparlama yaptım
ahh sorma anası bı guzel bı guzel, hukumet gıbin oldummaşallahım var. geçen gun yenı evlı olduklarının duşundugum aptal bır çif arkamdan konuşuyordu,kadın dedı kı uff amma şişmiş kız son gunlerı heralde bende böyle olursam benı yıne severmısın dedı, adam da sen böyle oldugun gun boşanırım senden dedı. eşim bi hışımla döndu, sızın ılışkınız pamuk ipliğine baglıysa yazık zaten sıze de, hamıle bır ınsanı uzmeye utanmıyormusunuz dedı zor aldım eşimi dövecektı adamı gözu döndu, bende kıza inşallah 300 kılo olursun dedım. kaçtı hemen bunlar, gece cok agladım çok uzuldum. ınsanları anlamak çok zor cok acımasızlar gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?