ben de gelcem akşaaaaaaaam yaff su izne cıkanlardan biri de bana yakın otursaydı arada gider yemek yerdimgül kurusu bende kabak yemeğiyle yoğurtlu semizotu salatası yapıcam
ya bende de 1 haftadır ishal gibi birşey var. eskiden kabızlıktan ölürdüm bu son hafta ne olduysa bağırsaklarım yumuşadı
slm kızlar şimdı geldım kontrolden herşey yolundaymış. bu aralar tansıyonlara dıkkat etmek gerekıyormuş bilginize. tansıyonun 10 a 7 cıktı iyiymiş. bol bol örç dedı dr. bebegımde ıyıymış. 3100 gr 51 cm olmuş maşallah. ama hıç durmuyor çok yaramaz bı kız olcak bol bol uyu şimdıden dedı. yandık yani. suyu falan ıyı kalp atışı guzel nts almıcam senı dedı. alltanda bakmadı boşa strese gırme dedı haftaya bakayım dedı. boşuna temızlenmişim jıletle ona uzuldum kaşınıp durcam şimdı.
ahh sorma anası bı guzel bı guzel, hukumet gıbin oldummaşallahım var. geçen gun yenı evlı olduklarının duşundugum aptal bır çif arkamdan konuşuyordu,kadın dedı kı uff amma şişmiş kız son gunlerı heralde bende böyle olursam benı yıne severmısın dedı, adam da sen böyle oldugun gun boşanırım senden dedı. eşim bi hışımla döndu, sızın ılışkınız pamuk ipliğine baglıysa yazık zaten sıze de, hamıle bır ınsanı uzmeye utanmıyormusunuz dedı zor aldım eşimi dövecektı adamı gözu döndu, bende kıza inşallah 300 kılo olursun dedım. kaçtı hemen bunlar, gece cok agladım çok uzuldum. ınsanları anlamak çok zor cok acımasızlar gerçekten.
ne kadar tuhaf insanlar var ya banada ne kadarın var diyolar 1 ay felan diyorum yuh daha bir ayın var ve bu haldesin diyolar bende çok üzülüyorm öyle söylediklerinde siz daha beter olun diyorum içimden
eger ishalsen semızotu yeme canım valla çok fena yapıo.
ben de gelcem akşaaaaaaaam yaff su izne cıkanlardan biri de bana yakın otursaydı arada gider yemek yerdim
ztn herseye norml dıyıler bende cıldıryorum ozmn:8amennnnn boşver yaaa dedim ben 1 ay öncede normal didi
ne normal annamadımmmm bende boşverdim dittiiiiii
dolapta yemek çok ama heç yemek yapasım yok, pöff totom kalkmıyo. taze fasulye var, patlıcan var, yufka var, ıspanak var, semızotu var ama yapacak yurek yokk. ne yıcez bız akşam yaww azcuk gaz versenız ne guzel olur kızlar
kıs biz erken doğum riskliler varya
en son doorcaz bence
hepinize temizliğe gelirim nan valla
ishal olan varmııııııııı aranısdaaaaaaaa
off yaaaa 2 aydır bıktım artık kıçım yara oldi yaaaaa
Bende hamileligimin basindan beri ishale yakinim tamamen ishal degilim ama cok yakinim arada bir normalim ama cogu zaman oyleyim.geçen gun semızotu yedım off cok fenaydı, ama ertesı gun tarıya çıktım ınmiş azucuk ödemlerım sevındım ishal olduguma. aman yawrıım senın kı kötuymuş 2 ay için çıkmıştır valla, bide basur yapıo ıshal dıkkat et.:meri:
gül kurusu bende kabak yemeğiyle yoğurtlu semizotu salatası yapıcam
ya bende de 1 haftadır ishal gibi birşey var. eskiden kabızlıktan ölürdüm bu son hafta ne olduysa bağırsaklarım yumuşadı
napim geçen gün almıştım mecbur yapıcam yoksa çöpe gidecek.
az yiyim bari
buyur gel pembikcim 🙂
valla hepimiz ayrı uçlara dağılmışız. hiç yakında kimse yok
sinha var yakınımda aslında bu hafta ona uğrasam mı ne yapsam ??
ben doktora artık balık yiyemiyorum dedim o da semizotu ceviz felan ye onlardada var omega 3 dedi ilacınıda yazdı o yüzden bende semizotuna ağırlık veriyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?