Kizlar evde sallanan anakucaklaari oluyomus.. ben kayinbiradere ondan aldircam alan var mi onerisi olan var mi..bir de bebek telsizi aldiniz mi yavrular?
valla beimde ööle pazar günü o kadar sinirlendimki, bi ton iş var halim yok. tam o sırada annem aradı. dedim bööle bööle, kadınıda üzdüm." hiç birşeye kafanı takma, sen gel dediğin an ben gelir hallederim" diyo ama insan yine de huzursuz oluyor. bi de ne kadar yardımcı olsada senin yine de başında durman gerekiyor.
valla artık takmıyorum bacım ya izine ayrıldığımda olmadı tutarım bi kadın bir günde evi temizler bebeğin eksikliklerini de yarın alıcam inşallah çantayı yerleştirmek nedir ki koyacakların tamamsa 30 dk yeter bizim gelin abla sen düşünme izine ayrıl ben gelir herşeyini yaparım ütünü temizliğini ne varsa hallederim diyo sıkıntıya gerek yok keyfini çıkarmak lazım her anın
Canım arkadaşım benim Dae mm de üzülmüş ama bi çoğumuzun aynı böle
Benimde aynı herşey duruyo
Bebek odası olucak oda depo gibi duruyo hala
Heryer heryerde bebeğin kıyafetleri var sadece aldğm onlarda hurçlarda gardropun içinde
Hiçbişi almadık 3-5 kıyafetden başka
Ama elbet tamamlanıcak herşey sen sıkma canını
Tez canlıyız herşey olsun bitsiz istiyoz ama napalım
daem sıkma kız canını senin yine bebek odası yapacak yerin var bende o da yok yatak odama koyacağım beşiğini onun içinden yatak odamdan bir parça çıkarmam lazım artı eşyalarını koymak içinde boş bir şifonyerim vardı onu bile yatak odasının kapısının yanında bi boşluk var oraya koyacağım ve bende hiçbi rhazırlık yapmadıum daha alacaklarımı bile tamamlamadım daha badana yapıcam temizlik doğum çantası ve bunların arasında ilgilenmem gereken birde oğlum var yat kalk haline şükret bacım benim komşucuk izine ayrılınca gelir sana yardım ederim takma rahat ol ben takmıyorum herşey hallor sen canını sıkma yeter
benım keyfım ek yerıne gelcek gıbı degıl
kısa surelı gelıp gıdıyo sureklı
ole bı nedende yok aslında
tamamen hormanal dengesızlık benımkı
bu hafta emınonune gıdeyımde barı dogum cantası cıın son ıvır zıvırları alayım hıc olmazsa cantam hazır olsun
benım keyfım ek yerıne gelcek gıbı degıl
kısa surelı gelıp gıdıyo sureklı
ole bı nedende yok aslında
tamamen hormanal dengesızlık benımkı
bu hafta emınonune gıdeyımde barı dogum cantası cıın son ıvır zıvırları alayım hıc olmazsa cantam hazır olsun
ben geçenlerde baktım kızımın kıyafetlerine dedim bunları 1 gün anca giyer. toplasan 20 parça yok 🙂 bende tutuştum bu aralar ama esmerin dediği gibi 1 günde halledersen herşeyini
saol canim...ben de fiyatlarina gore paylastiriyorum iste hediye almak isteyenlere...bir arkadasim sormustu ona da diyim bebek telsizi al diye..yoksa bir suru seyden cift cift olcak
benım keyfım ek yerıne gelcek gıbı degıl kısa surelı gelıp gıdıyo sureklı ole bı nedende yok aslında tamamen hormanal dengesızlık benımkı bu hafta emınonune gıdeyımde barı dogum cantası cıın son ıvır zıvırları alayım hıc olmazsa cantam hazır olsun
Daemmmm bak daha çantam bile yok benm içini hazırlayacağım..
Sade vbe sadece kzıımn kıyafetleri var hepsi bu
Sıkma sen canını tadını çıkar bugunlerin boşverrr