bebek kıyafetlerinde içten etiketli olanları kesmek yetmiyor kızlar
dikişleri açıp etiketin içinde kalan kısmını çıkartıp tekrar dikmemiz gerekiyormuş
ben haftaya o işi halledeyim diyorum
Daemmmm bak daha çantam bile yok benm içini hazırlayacağım..
Sade vbe sadece kzıımn kıyafetleri var hepsi bu
Sıkma sen canını tadını çıkar bugunlerin boşverrr
Olsun canım napalım bizde kendimiz yaparız 🙂 Birde daha erken siz erkenden alıyorsunuz diyorlar ya o koyuyor gerisi hikaye. Sanki alacaklar almak isteyen şimdiden söler ama anca erken demekle yetiniyorlar bizde alabildiklerimizi çok acilleri alıyoruz diğerlerini sonra alacağız bizim birde doğumdan 1 ay sonra temmuz başı ev taşıma işimiz var 🙂 allah yardımcımız olsun diyorum
benimde yok şekerim alanım filan istemiyorumda kimseden bişey oğluımda da herşeyini kendim almıştım kızımda da kendim alıyorum işte sonradan hediye gelenler oluyo ama tüm eksikliklerini kendim yapıyorum böylesi daha iyi param kadar alıyor kimseye medet ummuyorum hem ilerde biz şunu aldık şöyle yaptık demelerine de fırsat vermemiş oluyorum
aynen katılıyorm sana bende kayınvalidemlerden filan daha bişey görmedim ama bi taraftan da daha iyi almasınlar diyorum ama işte arada kocam var o üzülüyo onu da üzmek istemiyorm ama doğum bu bu sefer sadece kendimi düşünücem kimseyi düşünmiycem
Canım antalyada hemen hemen her alışveriş merkezine baskıcı açıldı ordada vardır kesin. Ben yazıyı beğendim sonra kızımla bişeyler atıştırdım toplam 15 dk. da hazırladılar.
bebek kıyafetlerinde içten etiketli olanları kesmek yetmiyor kızlar
dikişleri açıp etiketin içinde kalan kısmını çıkartıp tekrar dikmemiz gerekiyormuş
ben haftaya o işi halledeyim diyorum
benimde yok şekerim alanım filan istemiyorumda kimseden bişey oğluımda da herşeyini kendim almıştım kızımda da kendim alıyorum işte sonradan hediye gelenler oluyo ama tüm eksikliklerini kendim yapıyorum böylesi daha iyi param kadar alıyor kimseye medet ummuyorum hem ilerde biz şunu aldık şöyle yaptık demelerine de fırsat vermemiş oluyorum
bebek kıyafetlerinde içten etiketli olanları kesmek yetmiyor kızlar dikişleri açıp etiketin içinde kalan kısmını çıkartıp tekrar dikmemiz gerekiyormuş ben haftaya o işi halledeyim diyorum