canım antalyada hemen hemen her alışveriş merkezine baskıcı açıldı ordada vardır kesin. Ben yazıyı beğendim sonra kızımla bişeyler atıştırdım toplam 15 dk. Da hazırladılar.
Bizimde neyimiz var neyimiz yok bilmiyorum ya.. Annem getirdi bi sürü bişi, biz de almıştık geçen hafta kayınvaldemle.. Daha da onda varmış.. haftaya o da getirsin de hepsine bi bakayım eksik ne var karar vereyim...
daem yarın izin aldım eminönüne gidicem alışveriş yapıcam dedim önce hık mık ettiler sonra kusura bakamyın valla vaktim yok gidemem sonra diyince iyi git dediler izinliyim yaurn şekerim sabahtan işe gelicem 10 gibi filan geçmek istiyorum ki akşam 6 da oğlumu okuldan almak için tekrar kadıköye dönmem lazım yalnız annem ve kız kardeşimde gelicek senin için sakıncası yoksa ve gelmek istersen beklerim
bebek kıyafetlerinde içten etiketli olanları kesmek yetmiyor kızlar dikişleri açıp etiketin içinde kalan kısmını çıkartıp tekrar dikmemiz gerekiyormuş ben haftaya o işi halledeyim diyorum
aa ben bunu hiç düşünmemiştim hepsini nasıl yapıcaz öyle ya zaten yakada olmuyo ki genelede altta çıt çıt kısmında oluyo chicconun felan onlarıda kesmek gereklimi
bebek kıyafetlerinde içten etiketli olanları kesmek yetmiyor kızlar dikişleri açıp etiketin içinde kalan kısmını çıkartıp tekrar dikmemiz gerekiyormuş ben haftaya o işi halledeyim diyorum
Yaşa... Annemi çağırayım... Ama önce bebek deterjanımı hazır edeyim. Etiketleri keser keser yıkarız... toplam 3 tane etiketlim var ama güvenemedim kendime....