bu arada oglusum 3400 gr ı gecmıs catı muayenesı olduk dr bebek cok uykarda dedı bırde catım darmıs artık yedıklerıne cok dıkkat et daha fazla buyutme bu cocugu dedı =) piki dedım bende 20 kg almısım 67 oldum maasallah sanada oglunada dedı normal dogumda zorlanabılırsın ama bakıcaz bakalım dedı sonra nst ye gırdım 60-70 allah ne verdıyse sancı cıktı cok sık ama duzensız sancılar nst dekı ebe hıssetmıyomuusn agrın var dedı hıssedıyorum ama napıyım dedım ah dr da agrıların artarsa hemen gelıyosun dedı bakalım haftaya kadar dayanabılcekmısın dedı cıktık geldık... neysekı oglusum cok ıyı
bu arada oglusum 3400 gr ı gecmıs catı muayenesı olduk dr bebek cok uykarda dedı bırde catım darmıs artık yedıklerıne cok dıkkat et daha fazla buyutme bu cocugu dedı =) piki dedım bende 20 kg almısım 67 oldum maasallah sanada oglunada dedı normal dogumda zorlanabılırsın ama bakıcaz bakalım dedı sonra nst ye gırdım 60-70 allah ne verdıyse sancı cıktı cok sık ama duzensız sancılar nst dekı ebe hıssetmıyomuusn agrın var dedı hıssedıyorum ama napıyım dedım ah dr da agrıların artarsa hemen gelıyosun dedı bakalım haftaya kadar dayanabılcekmısın dedı cıktık geldık... neysekı oglusum cok ıyı
hele şükür haber aldık burda çatlamıştık hee sabahtan beri 🙂 gözü aydın olsun sağlıkla büyütsün kızını inşallah 🙂 dae maşallah tuğberkimize..çok iyi kgsu canım 🙂 senin de demek sancıların var hadi bakalım yakındır o zmn kavuşman bebekine
duyfercım sunnetle ılgılı bugun sordum dr uma.
yenıdoganlarda tavsıye edılıyor dogru dedı
ama bu konuda cocuk cerrahısı dr la gorus o sana daha dogru bılgı verır dedı
ama hastanemızde cok sık uyguluyo bunu dedı
cerrah yoktu hastanede o yuzden gorusemdım bı dahakı gıttıgımızde goruscez bakalım
son dakikadada herşey değişebilir kuzu örneğin bebek hazneye yerleşmeyebilir o zmaanda sez.e alıyolar benim dr öle yapıcaktı ama cok dar olunca germe beni neyse söle dedim o da sez daha uygun olur dedi bende sevindim valla ne yalan diyim