kızlar size bomba bi haberim var dikkatlice dinleyin ne yapacağımıza karar verelim malum şahıs bana face ten mesaj atmış
merhaba elh, konuyu fazla uzatmıycam sitedeki bir kaç kişi için hakaret davası açıyorum eşimde yanımda en büyük destekçim yarına kadar benden özür dilenir ve kk yöneticileriyle konuşulursa davayı açmaktan vazgeçicem haberniz olsun
aynen kopyaladım ne yazdığını napıcaz şimdi sinirden kuduruyorum
Orası biraz pahalı sanırım canım ya bizim aldığımız yer daha ucuzdu. Şimdi baktımda adı halavutlar tekstilmiş. diğeride Civcivbebe mi öle biş var onun yanında
kızlar size bomba bi haberim var dikkatlice dinleyin ne yapacağımıza karar verelim malum şahıs bana face ten mesaj atmış
merhaba elh, konuyu fazla uzatmıycam sitedeki bir kaç kişi için hakaret davası açıyorum eşimde yanımda en büyük destekçim yarına kadar benden özür dilenir ve kk yöneticileriyle konuşulursa davayı açmaktan vazgeçicem haberniz olsun
bende yumuşatıcı kullanmadan yıkadım.dalinin toz olan deterjanından aldım.kokusu çok güzel ve yumuşacık yaptı,çamaşırlarda deterjanda kalmadı.KİM market var ya orda 7tl.ye almıştım kızlar.
la o neyine hakaret davası açacak
dae ye küfür etmiş asıl delilin alası elimizde.
sallıyor kafasına göre sende ona öyle söyle . de ki dava açarsan yazdığın küfürler ne olacak de anlar o