kizlar ben geldim... hala tek parcayim.. bugun doktora gittim kizim yuzunu gosterdi cok mutlu oldum..yanaklar tombiklesmis 😀
çatlaklar için fındık yağımı demiştiniz kızlar bugün gittim aldım aktardan sürekli kaşınıyorum ya iyice büyümeye başladı çatlaklarım kimden ne duysam gidip alıyorum artık kakao yağıdamı alıyım öyleyse
cok sevindim canim.Bu ufak sevimli seyler bizi hareketleriyle hickiriklariyla goruntuleriyle nasil da mutlu ediyor yoksa bu zor aylar nasil gecerdi.Bu arada ben esma yeni uyelerdenim canim
minevra maşallah bebekine cnm..
balkoo canım ya bu kdr takma nolur catlakları tm ben catlamadım ama catlasam da yapacak bisey yok sonucta.sana bisey diyeyim mi ne yaparsan yap catlayacaksa catlıyor ztn emin ol.bu yapısal bisey.hem zamanla kuculuyor onlar ablamda var bronzlasınca belli olmuyor pek ablam bikini bile giyiyor.bosver cnm sen bebekini dusun sadece..tm gene sur aldınlarını ama uzme kendini demek istedigim bu.
amerikalı hosgeldin aramızda.dogum ne zmn.evt amerikada oyle maalesef ult.da gostermiyorlarmıs ark.gitti de orda dogurmaya oyle demisti bana..
ben sezeryan olursam sanırım epidural istemem ya ameliyat ortamında ayık olucak cesaretim yok
cok sevindim canim.Bu ufak sevimli seyler bizi hareketleriyle hickiriklariyla goruntuleriyle nasil da mutlu ediyor yoksa bu zor aylar nasil gecerdi.Bu arada ben esma yeni uyelerdenim canim
ben bebegimin dunyaya gelişinde aktif bir rol oynamak ve o anı yasamak ilk olarak da bebegimi ben görmek isterdim.ama kısmet ve hayırlısı nasılsa o olsun demistim sanırım en hayırlısı buymus genel anestezi olucam mecburen ben..önemli olan sağlıkla dünyaya gelmeleri diyorum sadece artık bunu diliyorum..
seydanın bebeki küvözdeymiş 10 gün kalacakmış eli boş çıkmış hastaneden bgn eve gelmiş.konustuk da cok üzülüyor ama sonucta iyileşecek ve yanına gelecek allaha şükür..
seyda kk.dandı cnm mm.de yok ben face.den görüştüm ordan biliyorum..36 tam olarak.şeyda kimdi cnm bide kaç haftalık yaptı doğumunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?