günaydın kıslaarr...
kıs dae doğuramadın mı hala yaw...
ay artık doormak istiyorum bende valla.. vakit yaklaştıkca zaman hiç geçmiyo sanki..
bi arkadasım demişti de nası olur ya demiştim
9 ay geçiyo ama son 1 haftas geçmiyo demişti🙂
bende sabah 6dan beri dönüp duruyom yatakta. 10 da anca kaldırdım kocayı..
bana da fenalık geldi artık. 8 ay taşıdık şu 1 ay gözümde büyüyor. hareketlerim iyice kısıtlandı eve tıkıldım kaldım. hiçbir iş yapamıyorum.
hoş bebek olunca da bu günleri ararım , o zaman da koşturmacadan fenalık gelir 🙂
bunun ortası yok sanırım
selam kızlar (günaydın için geç kaldım sanırım)ben sürekli uyandım ama yarın sabah erken kalkacağımı kendime hatırlatarak uyudum yine🙂 kahvaltımızı yaptık topladım biraz nefes alayım derse başlıcam.dincerle hala limoniyiz.daha doğrusu ben öyleyim.o da bana uyuyor.gıcık sey..
neyse ona yıkıcam herşeyi bgn ohh olsun dün beni bırakıp koşa koşa dükkana gitti bgn burnundan gelecek evin tüm işlerini yaptırıcam ona 🙂
siz ne kadan erken kalkıyorsunuz böyle yahuuu bende mi var anormallik cok yoruluyorum sanırım haftaiçi uykumu alamadıgımdan haftasonu da uyuyabiliyorum sabahın köründe hortlamıyorum 🙂ay bol bol uyumak lazım kızlar yakında hasret kalacağız uykuya..
ben de sınav telaşı var sonra son haftam dicem.ondan sonraki 11 gün nasıl gececek bakalım görücez 🙂sanırım ay gibi yıl gibi gelecek bana da..ama temizlik evi toparlama derken o da gecer gider ya
ay ben de aynı şeyi düşünüyorum
herşey kısıtlı
biyere gitmek istesem gidemiyorum hemen yoruluyorum oram buram agrıyo
yatakta istediğim gibi ytamıyorum..:ruyam:
ama eminim ki doğduktan sonra daha büyük zorluklar olcak
ama en azından o zaman cocuumu da alıp dışarı cıkabilecek yürüyebilecem istediğim zaman 😀
bu cadılar kesin gene bizi eve kilitlerler. ama ahdım var bir doğsun her gün gezmeye gidicez. en azından dışarı çıkıp arabasıyla turlarız.
Tabi tabi hemen doğar doğmaz öyle çıkabiliyodun emin ol patlıcam yakında evde Allahtan Ayşe Naz aktif bi bebek gün nasıl geçiyor anlamıyorum ama dışarı çıkmayı özledim. Resmen cumayı iple çekiyorum Ayşe Nazın kontrolü var 15 günlük olacak artık sonrasında havalarda iyice düzelir çıkabilirim umarım 20. günü bekleyemicem zaten 16. gün en yakın arkadaşım evleniyor düğüne gidemicem eşim gidecek ama nikaha gitmek istiyorum Ayşe NAzıda götürmek istiyorum bakalım umarım annem dellenmez
çatlak için bende rilastil kullandım eczaneden dr vermişti.bişeyim yok ama bana biraz var gibi geliyor.
bu arada zeynep benim sana sorum başka aylardır söylemek bi türlü kısmet olmadı.bizim kızlarımız adaş olacak inşalah.aslında ben daha hamile kalmadan eşimle zeynep istiyoduk ama ayşe naz oldu.cinsiyetini öğrendiğimden beri öyle sevdiğim için alıştım ama şimdide başka konuda delirtiyolar yok naz koyma nazlı olur hikayesi yada kimliğe yazdırma uzun olmasın anlıycağın ayşe tek olsun istiyolar bende inat ettim hatta eşime dedim eğer böyle devam ederse zeynep koyucam ona göre.işte sana sorum şu kzıın naz lımı?
yok biri demiş naz koyduk doğduğundan beri çok ağlıyo falan filan çıldırmak üzereyim
uyuyamıyoruz ki erken kalkalım pembikçim. guguklu saat gibi saat başı uyanıyorum en sonunda da başlarım böyle işe diyip yataktan kalkıyorum 🙂
bende verdim kocamın eline süpürgeyi evi süpürüyor . bende kalkar toz alırım artık 🙂
sende ver işleri yapsın. öyle dükkanlarda çalışana kadar evde de çalışsın demi
bu cadılar kesin gene bizi eve kilitlerler. ama ahdım var bir doğsun her gün gezmeye gidicez. en azından dışarı çıkıp arabasıyla turlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?