rapunzel_82 Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.321 mısafırın bırı bendım.cunku gecmısı ıyı kotu okumaya calıstım sızın engın tecrubelerınızden yaaralandım🙂 sonrada nıkımı gıordım..yanlıs anlasılmasın🙂
mısafırın bırı bendım.cunku gecmısı ıyı kotu okumaya calıstım sızın engın tecrubelerınızden yaaralandım🙂 sonrada nıkımı gıordım..yanlıs anlasılmasın🙂
marya Hamiş Melek 1 Nisan 2010 #2.322 Kızlar ya, biraz uzun bekleyince kendi kendine çıkış yapıyo sanırım. Ben sürekli şifre giriyom misafir olarak görünüyom o yüzden... Var mı çözümü..
Kızlar ya, biraz uzun bekleyince kendi kendine çıkış yapıyo sanırım. Ben sürekli şifre giriyom misafir olarak görünüyom o yüzden... Var mı çözümü..
SinHa Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.323 yok cnm benim sen giriş yaptığın halde hala misafirimiz duruyor yerinde.ya acaba sadece kullanıcıların okuyabileceği bi hale getirilemezmi bizim topic bi sorsak editörlere
yok cnm benim sen giriş yaptığın halde hala misafirimiz duruyor yerinde.ya acaba sadece kullanıcıların okuyabileceği bi hale getirilemezmi bizim topic bi sorsak editörlere
A archimim Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.324 misafirlerimiz gelsin birşey olmaz biz gene normal yazışmalara devam edelim tabi 3. şahıslar hakkında konuşmamak kaydıyla
misafirlerimiz gelsin birşey olmaz biz gene normal yazışmalara devam edelim tabi 3. şahıslar hakkında konuşmamak kaydıyla
L leach Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.325 marya' Alıntı: Kızlar ya, biraz uzun bekleyince kendi kendine çıkış yapıyo sanırım. Ben sürekli şifre giriyom misafir olarak görünüyom o yüzden... Var mı çözümü.. Genişletmek için tıkla ... benide deli etti o olay ama yapacak bişi yok 🙁 bu arada sen antalya' da nerde oturuyorsun?
marya' Alıntı: Kızlar ya, biraz uzun bekleyince kendi kendine çıkış yapıyo sanırım. Ben sürekli şifre giriyom misafir olarak görünüyom o yüzden... Var mı çözümü.. Genişletmek için tıkla ... benide deli etti o olay ama yapacak bişi yok 🙁 bu arada sen antalya' da nerde oturuyorsun?
rapunzel_82 Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.327 asagıdakı tıckerlerınız nasıl yaptınız yartdımcı olmak ıstermısınız:d045:
A archimim Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.328 sevra' Alıntı: yettim gariiiiii Genişletmek için tıkla ... aha hoşgeldin
A archimim Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.329 rapunzel_82' Alıntı: asagıdakı tıckerlerınız nasıl yaptınız yartdımcı olmak ıstermısınız:d045: Genişletmek için tıkla ... bak şimdi herhangi bir ticker sitesinden ticker yap oradaki bb code yazan yerin tamamını profil ayarlarındaki signature kıısmına kopyala
rapunzel_82' Alıntı: asagıdakı tıckerlerınız nasıl yaptınız yartdımcı olmak ıstermısınız:d045: Genişletmek için tıkla ... bak şimdi herhangi bir ticker sitesinden ticker yap oradaki bb code yazan yerin tamamını profil ayarlarındaki signature kıısmına kopyala
rapunzel_82 Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #2.330 archimim' Alıntı: bak şimdi herhangi bir ticker sitesinden ticker yap oradaki bb code yazan yerin tamamını profil ayarlarındaki signature kıısmına kopyala Genişletmek için tıkla ... tesk ederım arc deneyeyım bakalım olcakmı.. ıkı yıl boyunca baska yere adapteydım sımdı bura gececınce baya zor oldu
archimim' Alıntı: bak şimdi herhangi bir ticker sitesinden ticker yap oradaki bb code yazan yerin tamamını profil ayarlarındaki signature kıısmına kopyala Genişletmek için tıkla ... tesk ederım arc deneyeyım bakalım olcakmı.. ıkı yıl boyunca baska yere adapteydım sımdı bura gececınce baya zor oldu