ben ve dae doğurmayacak canım sizi bilemem
ben doğuramam haftasonu sınavlarım var dae.nin de hem kaynanası var hem de 3lü bir tarihte doğurcak o
ay canım ınsalah gelsın benım oglumda artık
ay yok esmerım anne abla kaynan hepsı uzak olsun
onur ızın alcak bı hafta bu zamn kadar nası herseyımızı kendımız yaptıysak bundan sonrasınıda yaparız
muhakkak zor olacaktır
ama kımsenın cenesıyle abuk sabuk laflarıyla ugrasamam
once torunu haketsınler
hava mı atıyon bize
evet evet ben doormıycam en azından yarına kadar
zaten bu aksam evde cıkcak kavgadan sonra
onurun annesı durmaz dıye tahmın edıyorum
durcam dıyede ısrar ederse kusura bakmasın bılgenın yanında olcam yarın sabah
oda yurusun gıtsın evıne
onura soledım sımdı sanada haber vermıycem arkamdan ıs cevıren kımsyeı ıstemıyorum dogumda dedım
ohh ıyı yaptım
dah aburnundan gelıcek bu
haklısın sende ama kaynanadan gelcek hayır gelmesın dah aıyısende haklısın ama herşeyi bir kenara bırak o minicik bebiği yıkamak çok zor
mesela dün benim kız inat etti emmedi göğüslerim şişti elimi bile dokunamaz oldum onun verdiği acıyla ağrımayan dikişlerim sızlamaya başladı
oturdummu kalkamaz kalktımmı oturamaz oldum kızda inat etti feryat figan
anlayacağın kaynanam olmasaydı ne yapardım bilemiyorum
o kızı susturdu bende biraz göğüslerimi sağdım sonra az da uyku çektim o ara hep kaynanam baktı kıza tabi kaynanadan kaynanaya fark var ama
ne diyim allah hepimizin yardımcısı olsun
ınsallah doormazsam gıtmek ıstıyourmhastaneye mi gideceksin sen bilgenin yanına ne güzeeell cok selam söyle bizden de cnm yaa dua ediyoruz onun için..
onura soledım sımdı sanada haber vermıycem arkamdan ıs cevıren kımsyeı ıstemıyorum dogumda dedım
ohh ıyı yaptım
dah aburnundan gelıcek bu
ya ben istiyorum ama doğmuyo🙂artık doğsun özledim heycanlıyım merak ediyorum yaa şu leylek getirsin kızımıben ve dae doğurmayacak canım sizi bilemem
ben doğuramam haftasonu sınavlarım var dae.nin de hem kaynanası var hem de 3lü bir tarihte doğurcak o
kız daee belki tuğberk süt kardeşini görüp glmek ister gitmişken doğurursun🙂haklısın sende ama kaynanadan gelcek hayır gelmesın dah aıyı
onun panıklıgıne ben cocukmu verıırm elıne
hıc kusura bakmasın
kendım ettım kendım buldum derım
ınsallah doormazsam gıtmek ıstıyourm
zaten yakında hastane
ay ben doorcam sankı
ole bı heycan bastı
anam sizdekide ne natmış be hele esmer sendekide iyi cesaretmiş he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?