ozbek83 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.812 zeynep zaten ilk emzircegin zaman hastanede stiril sulu gazlı bez getirip gögsünü silmedilermi senin daha sonrada gerek yok bence
zeynep zaten ilk emzircegin zaman hastanede stiril sulu gazlı bez getirip gögsünü silmedilermi senin daha sonrada gerek yok bence
bal kavanozu Hamiş Melek 25 Mayıs 2010 #23.813 ay bencede neye elimi atsam para zaten yaa ocağımızı batırdı bu minikler
lovefun Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.814 ozbek83' Alıntı: ay kızlar babam aradı aglat beni şimdi nasılsın diye aradı konuşduk baya sana şimdi birsey dicem ama yap dedi elini göbeğinin üstüne koy dedi koydum dedinin sana selamı var de dedi ay içim bir tuhaf oldum agladım kızlar yawwf allahım dünyaya geldiği günleri göster bize inşallah Genişletmek için tıkla ... ayy ne güzel ne kadar ince bir düşünce 🙂
ozbek83' Alıntı: ay kızlar babam aradı aglat beni şimdi nasılsın diye aradı konuşduk baya sana şimdi birsey dicem ama yap dedi elini göbeğinin üstüne koy dedi koydum dedinin sana selamı var de dedi ay içim bir tuhaf oldum agladım kızlar yawwf allahım dünyaya geldiği günleri göster bize inşallah Genişletmek için tıkla ... ayy ne güzel ne kadar ince bir düşünce 🙂
ozbek83 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.815 daha dur balkavanozu bir dünyaya gelsinler beziydi ıslak mediliydi doktoruydu mamasıydı ozaman asıl masaf başlıcak saglıklı olsunlarda katlanırız dimi
daha dur balkavanozu bir dünyaya gelsinler beziydi ıslak mediliydi doktoruydu mamasıydı ozaman asıl masaf başlıcak saglıklı olsunlarda katlanırız dimi
lovefun Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.816 ben de ortalık toplamaya kaçar. perşembe annemler geliyor artık onlar gelmeden düzenleme yapiim azcık. Ekran açık ama takip ederim arada
ben de ortalık toplamaya kaçar. perşembe annemler geliyor artık onlar gelmeden düzenleme yapiim azcık. Ekran açık ama takip ederim arada
ozbek83 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.817 lovefun' Alıntı: ayy ne güzel ne kadar ince bir düşünce 🙂 Genişletmek için tıkla ... valla babamdan hiç beklemiyordum herhalde bir anda boşaldım telefondayken yesin dedesi ebruyu
lovefun' Alıntı: ayy ne güzel ne kadar ince bir düşünce 🙂 Genişletmek için tıkla ... valla babamdan hiç beklemiyordum herhalde bir anda boşaldım telefondayken yesin dedesi ebruyu
ozbek83 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.818 lovefun' Alıntı: ben de ortalık toplamaya kaçar. perşembe annemler geliyor artık onlar gelmeden düzenleme yapiim azcık. Ekran açık ama takip ederim arada Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin canım
lovefun' Alıntı: ben de ortalık toplamaya kaçar. perşembe annemler geliyor artık onlar gelmeden düzenleme yapiim azcık. Ekran açık ama takip ederim arada Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin canım
bal kavanozu Hamiş Melek 25 Mayıs 2010 #23.819 ozbek83' Alıntı: daha dur balkavanozu bir dünyaya gelsinler beziydi ıslak mediliydi doktoruydu mamasıydı ozaman asıl masaf başlıcak saglıklı olsunlarda katlanırız dimi Genişletmek için tıkla ... haklısın sağlıklı olsunlarda dediğin gibi
ozbek83' Alıntı: daha dur balkavanozu bir dünyaya gelsinler beziydi ıslak mediliydi doktoruydu mamasıydı ozaman asıl masaf başlıcak saglıklı olsunlarda katlanırız dimi Genişletmek için tıkla ... haklısın sağlıklı olsunlarda dediğin gibi
S srmrhan Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #23.820 selam kızlar maşallah handeye Allah analı babalı büyütsün.sağlıklı hayırlı uzuuunnn ömürler nasip etsin. darısı diğerlerimizin başına inşallah.
selam kızlar maşallah handeye Allah analı babalı büyütsün.sağlıklı hayırlı uzuuunnn ömürler nasip etsin. darısı diğerlerimizin başına inşallah.