2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam kızlar..
herkes gergin sanırım.istediği derecede ilgi göremediğinden şikayetçi.ben de aynı sekilde ama demekki herkes öyle.herkes sadece kendisini düşünüyor.beni de tek düşünen annecim allah razı olsun.başka da yok ztn.kaynanam aynı binada ama bana hiç faydası yok.yazlıktaydı aksam gelmişler demin uğradı mahmutpaşaya gidiyormuş bişey istiyor musun dedi ben de bebek al dedim(çikolata için olan bebeklerden oluyor ya onlardan)kardesinin esi burda.esimin dayılar yani antepten geldiler onların da kızları hamile onun icin alısveriş yapacaklarmış..kadın cıktı asansörden ben de senin aldıklarına bakacaktım ama artık dönüşte bakarız dedi yani dönüşte bana geleceklermiş!!!
ayy delirdim resmen.hayır evi toplayıp temizlemem gerekecek.bana göre toplu ztn ama ilk kez evime gelecek birisi için yeterli görmüyorum daha temiz ve toplu olması gerekirdi kaldı ki bebeğin odası dağınık henüz tam toparlanıp yerleşmedi oda.ay nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.hadi ders calısmak zorunda olmasam neyse onlar dönene kdr ztn herseyi hallederdim ama ben bu 2 günlüz izni misafir ağırlamak için almadım ders calısmak icin aldım !
haksız mıyım simdik kızlar.esimi aradım onlar gelene kdr ben gelirim eve sen otur dersini calıs diyor.gelmezler rahat ol diyor ama gelirlerse ihtimali yetecek beni huzursuz etmeye offf offffffffff

Pembikim kasma kednni bidenem
Sen karnı burnunda bugun yarın doğumu olucak bi hatunsun
Rahat ol hayatım boşver gelen gelip görsün yani

sorun da tam olarak o işte bunlar beni herkül olarak görüyorlar! kaynanam hem bişey lazım mı diyor hem de isteyin beraber gider bi ctsi alırız diyor
bu hafta ztn sınav var kalıyor 2 ctsi.ben 21 gün sonra ztn doğurucam kadın hala idrak edemedi.bakıyor herseyimi hala kendim yapıyorum (başka şansım olmadığından aslında)bunlar da beni cok dayanıklı sanıyorlar.ama artık yoruldum anlamıyorlar ya.ben bu halde nasıl mahmutpaşaya bebek almaya gideyim??işte bunu benden bekleyen bir insan evime geldiğinde evin toplu tertipli olmasını da bekleyecektir mantık bu yani

Pembik sakin ol boşver dıcm ama benımde sınırım bozuluyo ınan.kımse kımseyı düşünmüyo ama bak sen eşyaları gosterırken dıkkat et nasıl havalancak nasıl kurum kurum kurulcak...yanı ben bunları yaşıyorum en azından....ya iş yapıyolar diyo eşim telde acayıp yoruldular dıyo.karşı taraf ne dese beğenırsın?yanı benım tahmınım verdiği cevaptan;temizlikçi gelmicekmi nasıl olsa dıyo heralde.herşey sıfırdan yıkanıyo ütüleniyo tam mevsım gecişi yazlık kışlıklar yeni kalktı ama mıllete gore kolay herşey.çarşıya gıt bıyandan eksıklerı tamamla🙂

Beklemesin efendim hayret bişey ya, döverim gelirsem

Bu devırde deli çatlak gibi davrancan.delidir ne yapsa yeridir dicekler ki rahat etsin insan.o zaman hiç bulaşmıyolar.ama ben yapamadım ama bundan sonra oyle yapıcam artık🙂bide bunu deneyım bakayım dıyorum:9bu taktikleri işe yararsa kızlarımıza anlatırız artık🙂

aman be pembiğim ben olsam bu olayı lehime çeviririm.kusura bakmayın ev dağınık ama tek başına ancak bu kadar oluyor dr lar bile 32 de izne ayrılın diyor ama ben 1 aydır hala çalışıyorum bi yandan iş ev bide sınavlar artık yetişemiyorum yoruldum falan de hemde daha onlar içeri girer girmez başla saymaya

pembik bence takma kafana bırak dağınık olsun daha iyi ders çalışıyorum dersin hem anlarlar belki

Beklemesin efendim hayret bişey ya, döverim gelirsem

gel döv bunnarı cosmo cok sinir oldum valla..
balko ztn ders calıstıgımı biliyorlar bunun icin izin aldıgımı da 🙂 anlamaz bunlar 🙂 ben ztn müsait olsam sizi davet edecektim yani düşünmeleri lazım.hem hamileyim hem çalışıyorum hem sınavlarım var beklemesinler benden bişey haksızmıyım.
senin sancın mı vardı dün?okudum face.de gördüm seni yazdım ama sen görmedin sanırım?

cnm ya taktikleri kızlara anlatmak değilde ben diyorum acaba ilerde bizde mi byle olucaz?ne biliyim hamileyken çocuğumuza destek olucaz mı gelinimiz olursa napıcaz?
dae kesin gelini deli edecektir de :laugh: oğluna aşırı düşkün bi anne olup gelini çıldırtır bu kız.bizde kızlara hiç gitmezmişiz.AY ALLAHIM SEN KORU.BİZİ o durumlara düşürme.