gel döv bunnarı cosmo cok sinir oldum valla.. balko ztn ders calıstıgımı biliyorlar bunun icin izin aldıgımı da 🙂 anlamaz bunlar 🙂 ben ztn müsait olsam sizi davet edecektim yani düşünmeleri lazım.hem hamileyim hem çalışıyorum hem sınavlarım var beklemesinler benden bişey haksızmıyım. senin sancın mı vardı dün?okudum face.de gördüm seni yazdım ama sen görmedin sanırım?
evet bilgisayar başında değildim gördüm yazmışşsında ben yazdığımda çevrimdışıydın sol kasığıma arada giriyo ama iyiyim şimdi akşam kötüydüm ay 2 hafta daha dursa bari
Pembik sakin ol boşver dıcm ama benımde sınırım bozuluyo ınan.kımse kımseyı düşünmüyo ama bak sen eşyaları gosterırken dıkkat et nasıl havalancak nasıl kurum kurum kurulcak...yanı ben bunları yaşıyorum en azından....ya iş yapıyolar diyo eşim telde acayıp yoruldular dıyo.karşı taraf ne dese beğenırsın?yanı benım tahmınım verdiği cevaptan;temizlikçi gelmicekmi nasıl olsa dıyo heralde.herşey sıfırdan yıkanıyo ütüleniyo tam mevsım gecişi yazlık kışlıklar yeni kalktı ama mıllete gore kolay herşey.çarşıya gıt bıyandan eksıklerı tamamla🙂
Bu devırde deli çatlak gibi davrancan.delidir ne yapsa yeridir dicekler ki rahat etsin insan.o zaman hiç bulaşmıyolar.ama ben yapamadım ama bundan sonra oyle yapıcam artık🙂bide bunu deneyım bakayım dıyorum:9bu taktikleri işe yararsa kızlarımıza anlatırız artık🙂
aman be pembiğim ben olsam bu olayı lehime çeviririm.kusura bakmayın ev dağınık ama tek başına ancak bu kadar oluyor dr lar bile 32 de izne ayrılın diyor ama ben 1 aydır hala çalışıyorum bi yandan iş ev bide sınavlar artık yetişemiyorum yoruldum falan de hemde daha onlar içeri girer girmez başla saymaya
asneba kesinlikle haklısın ya cok cadı olacaksın çatır çatır diceksin ben ders calısıyorum kusura bakmayın diye.ya da deli gibi davrancaksın delidir ne yapsa yeridir dicekler smrhan kesinlikle öyle olmak lazım ama azcık ben gecen cıktığımda yukarı kaynanama dediğini yaptım cnm.bakın anlatayım. bu yengenin kızı da hamile ve ilk 3 ay çalışmadı hiç daha doğrusu 234.aylarda yattı hep cunku cok zor geciyor hamileliği neyse simdi düzelmiş işe dönmüş ama her akşam annesinde yiyormuş yemeği eve de temizlikçi geliyormuş hiç iş yapmıyormuş bunları anlatıyor ben sordum da anlattı tabi e dedim çalışırken nasıl yapıyor zor da geçiyorsa hamileliği falan deyince sorunca anlattı.benim essek kocam da diyorki : biz de annemde yiyoruz allah razı olsun tabi ben şok oldum cunku abartmıyorum tum hamileliğim boyunca kızlar ancak toplasan toplasan ben o evde tam bilemicem simdi ama 10u gecmez herhalde yemeğe gittiğim.son ayda 2 defa gittim ondan oncekinde ztn 1 aydır yoktu antepteydi.kayınvalidem hemen dediki yok cnm ayşe ztn her akşam maşallah 3 çeşit yemeğini yapar (normalde öyleyimdir extra bişey yoksa)ben de dedimki o eskidendi yapamıyorum artık bu hafta hiç yemek yapmadım mesela dedim.bu sefer dondu yeğeni için aman o ztn yemek yapmayı sevmez iş yapmayı sevmez dedi ayşe hamile kalmadan önce ne börekler açıyordu falan dedi.ben de kaldım böyle.tm da hamileliğimin son ayındayım su anda desteğe ihtiyacım var daha nasıl belli edicem bilmem bunlar beni demirden falan sanıyorlar vesselam diceğim o.ne dersem diyeyim beni kadın iyi göstermeye calısıyor anlamadım gitti.naz da yapmıyorum halbuki cok yoruluyorum artık gerçekten de yetişemiyorum işe güce
cnm ya taktikleri kızlara anlatmak değilde ben diyorum acaba ilerde bizde mi byle olucaz?ne biliyim hamileyken çocuğumuza destek olucaz mı gelinimiz olursa napıcaz?
Dae kesin gelini deli edecektir de :laugh: Oğluna aşırı düşkün bi anne olup gelini çıldırtır bu kız.bizde kızlara hiç gitmezmişiz.ay allahım sen koru.bizi o durumlara düşürme.
yok canım ya kızlara anlatması işin şaka yanı ben kendım yapamıyomkı onu yetiştıreyım🙂hem oyle bencıl buyumesını yınede ıstemem.ama ınsan çileden çıkıyo gerçekten ya.çok bılmiş gibi yorum yapıyolar ya bıde.ben erkek annelerının hepsinin oyle olduğunu zannetmıyorum.kesınlıkle içinden gelen bişey.benım oğlan olsada aynı şekılde glınıme karşı ne yapatım dıye duşunurdum heralde ya.bebek sadece kızın değilki sonuçta hanı kendı tarafından baksa bıle olaya....oğlum olmasını hep bı kızı nasıl mutlu eder ne yapar nasıl jest yapar onarı öğretmek için istemiştim.eşimde sen delisin derdi.🙂yani insanın içinde olsun bence.tabi gelinde kotu çıkabılır.şans artık
son aylarda ağırlaştığımızı anlamıyolar gerçekten benim eşimde elinden geldiğince yardım ediyo ama dürtersen önceki aylarda bende iyiyidm ya hala öyle sanıyo beni valla ben kayınvalidemde nazlanıyorum banane ne derlerse desinler umursamıyorum zaten onlara gittğimizde de allahtan ertanda beni önemsiyo özgülün dinlenmesi lazım eve gidelim yoruluyo felan diyo hep
evet bilgisayar başında değildim gördüm yazmışşsında ben yazdığımda çevrimdışıydın sol kasığıma arada giriyo ama iyiyim şimdi akşam kötüydüm ay 2 hafta daha dursa bari
benim de gecen hafta cok oldu simdi de ara ara oluyor 🙁 kasık agrım cnm. normalmis dr.a sordum beden kendini hazırlıyor dedi dr.umarım da öyledir. ben de gece rüyamda kanamam olmuş işteyim ağrım da vardır.. diyorumki ben daha izne bile cıkmadım doğmasın daha kafayı yiyoruz hee giderek allah sonumuzu hayır etsin. neyse kızlar ben ders calısıcam öptüm sizi ara sıra yazarım gene
cnm ya taktikleri kızlara anlatmak değilde ben diyorum acaba ilerde bizde mi byle olucaz?ne biliyim hamileyken çocuğumuza destek olucaz mı gelinimiz olursa napıcaz?
dae kesin gelini deli edecektir de :laugh: oğluna aşırı düşkün bi anne olup gelini çıldırtır bu kız.bizde kızlara hiç gitmezmişiz.AY ALLAHIM SEN KORU.BİZİ o durumlara düşürme.
pembiğim aslında olayın özeti anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az olayı.biz naparsak napalım değişmiyecekler ama olsun söylemeyip içimde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun diyip tam anlamıyla olmasada büyük ölçüde rahatlıyorum.
benim de gecen hafta cok oldu simdi de ara ara oluyor 🙁 kasık agrım cnm. normalmis dr.a sordum beden kendini hazırlıyor dedi dr.umarım da öyledir. ben de gece rüyamda kanamam olmuş işteyim ağrım da vardır.. diyorumki ben daha izne bile cıkmadım doğmasın daha kafayı yiyoruz hee giderek allah sonumuzu hayır etsin. neyse kızlar ben ders calısıcam öptüm sizi ara sıra yazarım gene