bende valla her gece böyle dörtte wc ye gittikten sonra uyuyamıyorum kaburgalarımı çok acıtıyor beril bide çok yukarı tırmanıyor ağzımdan çıkacak nerdeyse nefes alamıyorum bide burnum tıkalı oluyor bir dokun bin ah işit benden
bende valla her gece böyle dörtte wc ye gittikten sonra uyuyamıyorum kaburgalarımı çok acıtıyor beril bide çok yukarı tırmanıyor ağzımdan çıkacak nerdeyse nefes alamıyorum bide burnum tıkalı oluyor bir dokun bin ah işit benden
kaç gün bende gece 4 te kalktım sizin gibi. ama 2 gündür herhalde uykusuzluktan gene bayılmaya başladım
stella bende de aynı şikayetler var yatınca resmen tırmanıyor bizim kız. kaburgalarımın ağrısından uyuyamıyorum. çürüttüler bizi iyice 🙂
aynen canım ben de çok kötüyüm.gece hiç uyuyamadım sabah da kalktım işe geldim başım ağrıyor şu anda.sersem gibiyim.nasıl gececek bugün bilmiyorum.geceleri neden uyuyamıyoruz acaba?bir rahatsızlık huzursuzluk var bende birkaç gündür.sanırım sonlara yaklaştıkca böyle oluyoruz
ne güzel 5 gün sonra en azından hamilelikten kurtulacaksın ben de bir an önce doğurup normale dönmek istiyorum hayırlısıyla.sanırım bu son günlerden sonra ben kolay kolay cesaret edemeyeceğim ikincisine
sabah idrarımı yaptıktan sonra wc nin içinde ufak ufak kan pıhtıları vardı ama onun dışında ağrı kasılma falan yok, peçeteye silincede bişey gelmiyor az önce doktorumu aradım enfeksiyon olabilir gel bi bakalım dedi doktora gidiyorum ben şimcik görüşürüz kızlar