2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ne güzel 5 gün sonra en azından hamilelikten kurtulacaksın ben de bir an önce doğurup normale dönmek istiyorum hayırlısıyla.sanırım bu son günlerden sonra ben kolay kolay cesaret edemeyeceğim ikincisine

Bu halsizlik hali hepimizde olduğuna göre normal demekki.. Ama bide sen iştesin daha da zorlanıyorsundur tabi..
Valla hamilelikten kurtulacağım da sonra başımıza ne geleceğini de bilmiyoruz ki... Ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün ikincisi için cesaretimi yitirdim..

günaydın kızlar..bu ne yahuu kaçta kalktınız siz 🙂
arcim bi tek sen mi varsın herkesler nerde?

ben 8. 30 da kalktım yaşasın
bugece uyumuşum. kafamı kesseler uyanamazdım zaten çok yorgundum.
herkes 2. uykusunu uyumaya gitti sanırım . bende işimin başına döneyim

Ay zaman bitti kızlar... 5 gün kaldı... Çok Heyecanlı...

celine ne güzel az kaldı oğluma kavuşmana 🙂

bende bu gece rüyamda doğurmuşum. ama dışarıda geziyorum . diyorum benim kızım hangi gün doğdu
bir türlü tarihi hatırlayamadım. diyorum ne biçim anneyim kızımın doğum tarihini bilmiyorum. ama 13 lü bir rakam gördüm. bakalım 6 haziran mı çıkacak 13 haziran mı ??

İki tarihin oldu şimdi demekki.. Benim içime de 6 haziran gibi doğuyo ama bakalım kız ne zaman gelmek isteyecek tabi.. Ben hastaneden eve dönüp bi ayağa kalkayım da öyle doğur... 6 Haziran uygun yani...

aaa stellam geçmiş olsun. gelince hemen haber ver .
ayy bir de doğururmuşsun ne güzel

celine ya benim düne kdr bişeyim yoktu ama giderek fena olmaya başladım.ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum nefesim daralıyor bacağım kasılıyor.bgn nasıl gececek burda bilemiyorum yani.sanırım ben 37.yi göremeden kendimi evde bulucam
benim allahaşükür bu son aya kdr herşey yolunda gitti gayet rahattım ama son ay artık normal yani bunların hepsi.salı kapattırabilirim raporu psti ztn gelmicem doktora gidicem.bakayım bir duruma göre salı gelirim olmazsa çarşambaya kapattırım salı da buraları toparlar vedalaşırım falan.

arci sen de evde calısıyorsun dimi 🙁 annen gitti mi?

stella gecmis olsun canım inşallah ciddi bişey değildir..

balkavanozu nerde yahu?gece onu rüyamda gördüm onu anlatıcam ama gelemedi merak etttim

evet pembik evde çalışıyorum annemde dün gitti malesef yanlız kaldım gene.
kaynanama diyim de gelsin
dün de aradım dedi ne yapıyorsun. dedim annem geldi temizlik yaptı, senin evin zaten temizdi ne gerek vardı diyor .
sonra da diyor bende gelirim de hastane işlerim vardı gelemedim. sağol gerek kalmadı dedim.sanki gel desem gelecek

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

Bende aksamlari cok kotu oluyorum, 3/4 gundur her aksam inanilmaz bas agrisi cekiyorum tamam toplam yarim, bir saat suruyor ama dayanilacak gibi bir agri degil bir saplaniyor yatip agliyorum cok sukur butun gece surmuyor ona sukur ediyorum.

Son gunlerde herkesin durumu sikintili sanirim. Birde benim karnim kucuk diye mi bilmiyorum ama sanirim kimse pek idrak edemiyor hamile oldugumu veya yakinda doguracagimi. Gorumcem dugunde gelen giden icin yaprak saricakmis, manti sikacakmis bende hafta sonu gelebilir miymisim yardim etmeye.