2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın cosmom hoşgeldin

allure senin görümcen kafayı yemiş mi acaba. gel de sen bana yemek yap deseydin. yakında doğuracaksın ne yardımı. millet de şaşırdı iyice.

HAy ben onun mantısına sarmasına töbe töbe ya =))))
Kız Allurem korkuyonmu sende ben gbi doğumdan

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Günaydın Cosmo!

Günaydın Canım! Neyyyyy!!!! yaprak mı, mantı mı... Delirmiş onlar galiba... Ay bu insanlar neden böyle ya...

Bende tamam dedim artik birsey demedim, birde artik konu hep dugun oldu ben unutuldum gittim zaten de esime dedim boyle boyle giderim aksam almaya gelir misin deli misin diye kizdi aksamlari zaten bas agrisi cok kotu oluyor, birde kalabalik olur kotu olursun orda dedi.
Bi buna yardim edeyim artik tamam dedim bundan sonra hicbirseye faydam olmaz dedim ya kizdi izin vermedi kendileri yapsinlar dedi.

Cosmom canim ben hala inanamiyorum ki doguracagima, gecen haftadan beri gunluk sancilarim var gelip gidiyor nst'de de cikti doktorum da olur artik bu saatten sonra dedi ama ben hala deli gibi dogurmicami dusunuyorum, dogum zamaninda ciddi soka giricem.
Birde beni en cok heyecanlandiran bilincsizlik canim ya nezaman gelicek nezaman olucak dogumum vs, birde cogu kisinin tarihi belli ya ona gore kendilerini bi sekilde psikologikmen hazirlayabilir ama ben boyle bi tuhaf hissediyorum kendimi.

Sağolsun kocan bak ne güzel doğruyu sölemiş, rahatsızsan gitmesen keşke ama yinede sen bilirsin
BEn canımın acımasından falan ötürü korkuyom sanırım
Salı gunu hastaneden kaçıcaktım resmen öle korktum nts odasında

ARCİİ..kaynana deme bana🙂 akşam gittim baktım yenge yok ortalıkta.bunlar pestil durumunda.ya insan mahmutpaşaya gitmiş torununa bişey almazmı tek bişey almamış sunu alacaktım bunu alacaktım sonra kg su nasıl olur bilemedim.senin lohusa geceliğin varmıydı aradım ama teller orda cekmiyordu diyor herseye bir bahanesi var.ben de gerek yok ben aldım coktan dedim annem almış daha doğrusu dedim.

bir de yemek yememişlerdi 2 kardeş dükkandan söyliceklerdi dayı dediki canım hiç et istemiyor benim koca da dedi biz de zeytinyağlı yemek var getireyim mi sonra indi çorba ve yemeği getirdi.ben bakıyorum anlayacağın kaynanaya ve misafirlerine

ay bunların hicbiri umrumda değil valla müdahale etmesin de bana hayatıma ona da razıyım inanki..

allure cnm benim gitme tabikiyrn doğurcan nerdeyse ne işi bekliyorlar senden hayret bişey ya insaflı olsunlar biraz.son zamanlarımız cok zor geciyor valla..hepimiz döküldük baksana

Öyle pek de hazırlanmıyor psikolojik olarak.. yani benim tarih belli.. İşte salı günü... Hergün biraz daha panik oluyorum az kaldı diye.. Bi kere ürküyorsan eğer ne olursa olsun korkuyorsun... Gerçi tarih belli olmasa ne yaşardım bilmiyorum ama.. İnan, salı sabahı ben de şokla uyanacağım, uyuyabilirsem tabi..