kıslarrr dr dan geldımm..
oglum 3650 gr olmus
dr once nst ye aldı sancım 90 lara cıktı
ohh ne guzel sancı cekıyon ama bı doguramdın gıttı dıyıp dr umda morelımı bozdu saolsun.
artık buyusun ıstemıyorum bu cocuk dedı
hafta kadar doormazsam acılma varsa sunı sancıyla destekleyıp normal dogurtmaya claıscaklar
egerkı olmazsa mecburen sezeryan.
yoksa beklemenın bı anlamı olmaz bosu bosuna rısk almayalım dedı
dua edın doorayım yaaa
bılgede aradı sakın sez degıl normal door dedı
cok agrııs varmıs
hande kızımda sarılık olmus
sanırım bugun eve cıkcaklarmıs
gelınce haber vercek gormeye gıder haber verırım sızede
kıslarrr dr dan geldımm..
oglum 3650 gr olmus
dr once nst ye aldı sancım 90 lara cıktı
ohh ne guzel sancı cekıyon ama bı doguramdın gıttı dıyıp dr umda morelımı bozdu saolsun.
artık buyusun ıstemıyorum bu cocuk dedı
hafta kadar doormazsam acılma varsa sunı sancıyla destekleyıp normal dogurtmaya claıscaklar
egerkı olmazsa mecburen sezeryan.
yoksa beklemenın bı anlamı olmaz bosu bosuna rısk almayalım dedı
dua edın doorayım yaaa
bılgede aradı sakın sez degıl normal door dedı
cok agrııs varmıs
hande kızımda sarılık olmus
sanırım bugun eve cıkcaklarmıs
gelınce haber vercek gormeye gıder haber verırım sızede
kıslarrr dr dan geldımm.. oglum 3650 gr olmus dr once nst ye aldı sancım 90 lara cıktı ohh ne guzel sancı cekıyon ama bı doguramdın gıttı dıyıp dr umda morelımı bozdu saolsun. artık buyusun ıstemıyorum bu cocuk dedı hafta kadar doormazsam acılma varsa sunı sancıyla destekleyıp normal dogurtmaya claıscaklar egerkı olmazsa mecburen sezeryan. yoksa beklemenın bı anlamı olmaz bosu bosuna rısk almayalım dedı dua edın doorayım yaaa
bılgede aradı sakın sez degıl normal door dedı cok agrııs varmıs hande kızımda sarılık olmus sanırım bugun eve cıkcaklarmıs gelınce haber vercek gormeye gıder haber verırım sızede
Maşallah oğluna, 90 olan sancıyı hissedemiyon mu sen? Hiç bişey anlamadım şu sancı işlerinden zaten. Geçen gün 20 deydi sancım ama hiç bişi demediler ben de sormadım bu 20 ne ki diye... Demek ki 20 hiçbişeymiş 90 ın yanında
isimsiz oglumun adı
BERK EFE
yada
ATA BERK olcak muhtemelen..
ınsallah haftaya kucagımda olcka yavrum..
sunı sancıya gerek kalamdan doorurum ınsallah gercı bu sancının uzerıne sunı sancıya ne gerke var kı onuda anlamadım
Maşallah oğluna, 90 olan sancıyı hissedemiyon mu sen? Hiç bişey anlamadım şu sancı işlerinden zaten. Geçen gün 20 deydi sancım ama hiç bişi demediler ben de sormadım bu 20 ne ki diye... Demek ki 20 hiçbişeymiş 90 ın yanında
Her köşe başı eczane, hiç düşünmüyorum bu tarz malzemeleri lazım olursa 2 dakikada bulunur sonuçta.
sancı hısseıdyorum ama ole aman aman degıl
hanı bazne kıvrandırıyo ama canımı cıkarmıyo
valla son ıkı haftadır 60 tan ınmedı sancım ama baskaada bı belırtı yok
dooramadım gıttıı
Dae maşallah oğluşuna.. Artık hayırlısı ne ise o olsun demek lazım.. Bilge'ye da geçmiş olsun de bizim için de.. Herkesin aynı olmuyor işte.. Benim kuzenim sezeryandan sonra 1 gece hastanede kaldı, ertesi gün eve gelip yemek falan yaptı, 3 gün sonra aradığımda cam siliyordu.. Değişiyo kişiye göre sanırım.. Hnadecik de biran önce toparlar umarım..