2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben sterezilasyon aleti yok.oyüzden suyu kaynattıktan sonra ocağı kapatıp öyle bekltiyoz demi yoksa çay suyu gibi kaynamaya devam ederkenmi içine atıyoz.anladığım kadarıyla ilk söylediğim demi ben onu yapabılırım şimdilik.Ben o aletten almadım almam gereklimi acaba ya?

ahahahhahah senmı alıcaksın bebek sekerını aslında hıc gerek yoktu ama madem ısrar edıyosun tamam cnaım
cok tesekkur ederım ahhahaah
ben bıberonu kaynattım cnaım 5 dk
herkeste ole yaptı sanıyorum

nebıleyım dae ya tutturmuşun şeker almıcam dıye.Bende dıyom sınırle böyle dıyo sonra pişman olur diyom almadığına oyüzden ondan habersiz alalım biz diyom.Anlamadım gitti yani bende rüyayı🙂

kızlar müdürle konuşuyorduk.Benim izin konularımı falan konuştuk.dediki sen haftaya gelme bence yorma kendini ztn 16sında doğuracaksın dedi.ben de tamam dedim.ptsi izinliyim salı gelicem son kez.çarşamba da raporu kapattırıcam 5 gün önce kapattırmış olucam.ben de ztn düşünüyordum.iyi de oldu hayırlısı hakkımda.dae sana bişey diyeyim bu isim diğerinden çok daha hoşuma gitti ata çok güzel bir isim ztn değiştirmeyin artık 🙂yemekteyim kızlar

selam kızlar gittim, önce nst ye girdik normaldi herşeysonra idrar testi ve kültürü için numune verdimidrar testi bugün çıkarmış sonucu, kültür testi 3 gün sonra dediultrasona girdik, herşey normalmişçok saçı var dedi hareketleri azalmadı dedim suyu çok iyi çünkü dedikilosu 3.137 kg çıktı boyunu artık ölçmüyorartık erken doğum riskin kalktı dediisterse gelebilir, kanala doğru inmeye devam ediyormuşultrason çıktısında gelişimi 38+0 doğum tarihide 10 haziran çıktıama geçen seferki kontrolde o tarihlere takılma fazla demiştisuyun kanaman olursa gel dedihaftaya bugüne randevu aldımaslında şuana kadar cumartesi gitmekle ne kadar yanlış yaptığımı anladımboşu boşuna o kalabalığa girmişimo kadar sakin o kadar güzeldiki uzun uzun ilgilendi benimlebu arada boynunda kordonu yoktu artıkçok sevindim, nst de kıpır kıpırdı 10 dk sonra ultrasonda uyuyorduyüzünü kapamıştı, tek gözünü görebildim bunada şükür

dae maşallah Atayabende dün sana tuğberk in Tuğ kısmını atın berki kullanın diyecektimama karışmayayım dedim sonraçok güzel Ata Berk inşallah haftaya kadar kendiliğinden gelir yavrun

maşallah stella sanada kızçenede..Herşeyi çok güzel nazar değmesin.Bende hep genelde haftaiçi akşamları gitmiştim.ama bana doktor öyle tembih etmişti olabıldığınce geç gelki senle daha rahat ılgıleneyım dedı.Benım ıkı seferden berı boyu kılosuna bakıyo hiç yüzünü fılan göstermıyo son zamanlar dıye.Bende bidaha gidince yüzünü göster dicem özledim valla.Yarımda olsa görmüşün yüzünü ne güzel

ben beklettim içinde kaynatmaya devam etmedim. Kaynatırsam bi de bozarım falan diye 🙂)Valla steril aleti de pratik bi de çok çabuk deforme etmiyor diye aldım. Zaten fazla bişey de değildi fiyatı 30 liraya mı neydi ondan çok düşünmedim yani fuzuli mi diye 🙂)

maşallah berile ne güzel kilo almış. artık keyfine kaldı demek doğması. zaten şunun şurasında ne kaldı ki , sağlıkla gelir inşallah.