2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saolun kıslar Ata Berk benımde içimesindi kocam bı daha degıstırelım derse katıl olup oglumla hapıshanede yasıycam stella maasallah kızna kordonunuda cıkarmıs aferım ona... asneba ben gecen gun seker alamyı duusnuyorum faln dedım ya ıcıne dert oldu heralde halada tam olarak karar vermıs degılım zaten hastane ıcın kımseye haber vermeyı duusnmuyoruz hanı sonradan gelenlere veırırm seker o yuzden cok ta acele etmıyorum

sağolun kızlarmesaj karakterinde sorunmu var yazılarım garip çıkıyor bu gidişimde en fazla 2800 olur diye düşünüyordum3100 diyince şaşırdımarch ben son 1 haftada acayip kiraz erik kayısı yedim belki onun etkisidirdünde mehmete meyve kilo yapar bebege diyorlar acaba doğrumu dedim alakası yoktur bence dedibelkide onla alakadır sende bol meyve yegerçi asya son gidişinde iyi çıkmıştı ama aklında olsun

bende kendimi meyveye vurdum zaten. deli gibi karpuz ve elma yiyorum. zaten evde durdum meyve yedim asya kilo aldı. ama meyve kilo aldırıyor yemeye devam 🙂 valla siteye garip şeyler oluyor yazılar garip çıkıyor. çoklu alıntı da yapamadım.

Maşallah Berile Stella İyi haberlerle geldin ne güzel..Kızlar bu arada düşündüm düşümndüm çıkamadım işin içinden bebek şekeri yazısı için.. Kocamı aradım ne yazalım diye.. Hoşgeldin ege bebek yazdı.. Bide tarih.. Tamam budur basıyorum ben bunu dedi.. Bitti konu..