Ben sabah 9:30 da hastanede olacağım.. Tahliller falan yapılacakmış.. Anestezistle falan konuşacak mışım.. 😀
11:00 11:30 gibi alırım dedi.. İşte ne zaman ayılırım falan bilmiyorum.. 2 saat sürüyo sanırım.. sonra ilk iş size mesaj atayım diyorum... En azında birinize atarım mesaj o da topikte haber verir..
Bide yarın Leac doğuracak başka biri daha vardı sanki.. Siz de onlardan haber alırsanız bana mesaj atın... Merak ederim ben onları... Telefonum kocamda olur, o size cevap verir ben veremesem de.. Tembihledim.. Haziran analarını habersiz bırakma diye.. Hahaha
bir bakarsın öyle olur. çok var çünkü normal doğumdan deli gibi korkup doğum yapınca bu kadar çok niye korktum diyen. bana da bir efelik geldi korku morku gitti. sakinleştirici mi alıyorum farkında olmadan acaba 🙂
bana da göndersen ya o efelıkten 🙂)
Ben sabah 9:30 da hastanede olacağım.. Tahliller falan yapılacakmış.. Anestezistle falan konuşacak mışım.. 😀
11:00 11:30 gibi alırım dedi.. İşte ne zaman ayılırım falan bilmiyorum.. 2 saat sürüyo sanırım.. sonra ilk iş size mesaj atayım diyorum... En azında birinize atarım mesaj o da topikte haber verir..
Bide yarın Leac doğuracak başka biri daha vardı sanki.. Siz de onlardan haber alırsanız bana mesaj atın... Merak ederim ben onları... Telefonum kocamda olur, o size cevap verir ben veremesem de.. Tembihledim.. Haziran analarını habersiz bırakma diye.. Hahaha
yarın kargoyla göndereyim 🙂 ne olduysa son 1 aydır öyle rahatım ki sanki kocam doğurcak 🙂
hoş o yerime doğursa hiç fena olmazdı.
ya bu kadarda kötü degil güzel yanlarıda var annelik en güzel şey kızlar iyi yanlarını düşünelim bu zahmatler olmasa onlar böyle tatlı olurmu ben oglumu yirmi dokuz agustosta dogurdum hemde dogumgünümdeya evet zaman durdu resmen gunler geçmiyor bı turlu. her sabah işgence gıbı kalkmak butun gun evde dolanmak ne yesem ne yemek yapsam dıye kıvranmak.elımde benım de habıre meyva, su tuvalet, ayaklar davul bel agrıdan kopuyor, sıcak bır yandan, çin işgencesı valla çektıklerımız. geçen gun yatakta oturarak uyumuşum mıdem çok yanıyor başım duşunce, ayaklarıma da soguk su havluları koymuştum,agzım açık uyumuşum eşimde videoya kaydetmiş. göstercem kızına senın çektıklerını dedı. şöyle bı ızledım valla balon gıbı bacaklar hakketten acınacak haldeymışım.
bu gece uyuyamazsın ama yarın her şey bitmiş olcak genelmi olacak celine sezeryanBen sabah 9:30 da hastanede olacağım.. Tahliller falan yapılacakmış.. Anestezistle falan konuşacak mışım.. 😀
ohh nazarımız degmesın maşallah dıyelım senın içinde ki efeyebi yere kaybolmasın aman hee.
bu arada israil canına susamış galıba şimdı gördum haberlerde. tövbe yarabbım
ya bu kadarda kötü degil güzel yanlarıda var annelik en güzel şey kızlar iyi yanlarını düşünelim bu zahmatler olmasa onlar böyle tatlı olurmu ben oglumu yirmi dokuz agustosta dogurdum hemde dogumgünümdeinanın bu sıcaklar bişey degil agustos temmuz daha fena
ne güzel celine ya yarın bu zamanlar oğlum kucağında olacak
sattın beni ben senin kızı daha birkaç gün taşıyacağım yazık değil mi bana
leach de hiç topiğe uğramadı bayıldı mı heyecandan acaba ??
ayyy ne guzel celıncim. kurtulcan ALLAHın ıznıyle. agrısız sızısız çabucak evladını kucagına al inşallah.dualarımız senınle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?