est.ama cok komiksin sen ya demin gittim eşime anlatıyorum seni altıma kaçırdığımı falan avanak avanak bakıyor suratıma sonra bastı kahkahayı altımdaki esofmanı değiştiğimi fark edince..aşkım bittiyse temiz eşofmanların benimkilerden giy diye dalga geçiyor😛iha:
selam kızlar sonunda üyeliğim onaylandı🙂)İSim erkek ismi olunca önce kabul etmediler ama hatırı sayılır kişilerin nickini verince alındım🙂)))) herkese tekrar merhaba .Hayırlı olsun yeni yerimiz🙂))))
yok bana browni intence al kaç gündür arıyorum bulamadım burada
henüz marketlere gelmemiş
kocamda gitmiş normal browni almış, bunu istemiyor muydun diyor
hoş onu da yedim ama ben intence istiyorum 🙁(
selam kızlarr bugün annemler geldi giremedim geçmişe bi bakıyım dedim ama okumamın imkanı yok:laugh: bende son 1 2 sayfaya baktım ve şu berenin reklam olayına katılıyorum.reklam bi başladı anam noluyoruz dedim😛iha:
kocanınkilerden giyersin 😛iha: ya ztn olmuyor hepsi siskoluktan bazılarını giyebiliyorum su anda..o da ayrı bir sorun hee.. bu arada gmailde bir haber var son dakika haberi..gördünmü gecenin en güzel bombası bence
selam kızlarr bugün annemler geldi giremedim geçmişe bi bakıyım dedim ama okumamın imkanı yok:laugh: bende son 1 2 sayfaya baktım ve şu berenin reklam olayına katılıyorum.reklam bi başladı anam noluyoruz dedim😛iha:
selam kızlar sonunda üyeliğim onaylandı🙂)İSim erkek ismi olunca önce kabul etmediler ama hatırı sayılır kişilerin nickini verince alındım🙂)))) herkese tekrar merhaba .Hayırlı olsun yeni yerimiz🙂))))
yok bana browni intence al kaç gündür arıyorum bulamadım burada henüz marketlere gelmemiş kocamda gitmiş normal browni almış, bunu istemiyor muydun diyor hoş onu da yedim ama ben intence istiyorum 🙁(
yok bana browni intence al kaç gündür arıyorum bulamadım burada henüz marketlere gelmemiş kocamda gitmiş normal browni almış, bunu istemiyor muydun diyor hoş onu da yedim ama ben intence istiyorum 🙁(