kızlar herkese merhaba,ben de geldim 🙂 diğer tarafta pek sık katılamıyordum sohbete,zaten geldiğimde de ortalık toz dumandı.. dayanışmanıza bayıldım valla,böyle bir grubu ben nasıl kaçırmışım,yetişmem lazım..siz çok yol aldınız tabi,ben biraz yama olcam ama yolumuz uzun değil mi 🙂
selam kızlar sonunda üyeliğim onaylandı🙂)İSim erkek ismi olunca önce kabul etmediler ama hatırı sayılır kişilerin nickini verince alındım🙂)))) herkese tekrar merhaba .Hayırlı olsun yeni yerimiz🙂))))
bi ara her aksam yiyordum delirmis gibiydim resmen sonra gecti.benim böyle dönem dönem oluyor biseye takıyorum sonra geciyor uzunca bir sure aklıma bile gelmiyor simdik magnuma taktım kafayı
koptum kızlar yaa.bende yürüyüşüne hastayım hep derdim en son magazincilerde fark ettti bi kaç yerde söylediler hatta sonrasında daha düzgün yürümeye başladı.kız resmen ayakları birbirine dolana dolana yürüyo sanki biraz daha yürüse ayakları dolama olup düşecekmiş gibi geliyodu:laugh:
ben daha denemedim bir denemek lazım aslında ben de sisiyorum feci yazın napcam bilmem ayakkabılardan cok komik oluyor gecen elbise giydim babet falan ayagımda siyah muz corap vardı..buna ragmen feci duruyordu ayaklarım cok cirkin bi de önune gelen ayakların mı sisti diyor