Stellellam allah hayırlısını versin inşallah istediğin şekilde doğurursun. Dualarım seninle su gibi yolunda gitsin yarın herşey inşallah .
Balım sende bozma moralini bir anda değişebilir herşey bol bol yürümeye çalış
peki bebeğin kaç kilo stella şimdi bana 3400 gibi ama dahada fazla olabilir dedi bazısına böyle diyorum 3700 oluyo dedi 3500 ü geçince zor olabiliyo dedi karar senin yine dedi. Bende dedim 40. haftada kakasını felan yapmasından korkuyorum dedim öyle şeyler düşünme dedi çok istisnai bi durum o dedi bebeğin hareketlerine dikkat et hep dedi böylede tedirgin oluyorum napıcağımı şaşırdım
amin canım inşallah
bugün sadece suyuna baktı kilosu için diğer ultrasona girmemiz gerekiyordu girmedik
ama geçen perşembe 3500 çıkmıştı
doktorun dediği gibi düşünme öyle şeyleri
hakkımızda hayırlısı olsun
balım kiloyu çok takma doğuma girmeden yarım saat önce bebişim usg de 3850 çıkmıştı hastanedeki doktor +/-300 gram demişti benim kız 3560 doğdu bu kiloda gayet rahat normal doğurabilirdim bir sorun olmazdı ama son dakika şanssızlık olduğu için sezeryan oldum biliyorsun. Ayrıca aramızda 3650 bebişi normal doğuranlar var. Sezeryandan korkma olursan spinal sezeryan öneririm (spinal aklını karıştırmasın epudralde aynı şey epudrali tek başına yapmıyorlar kombine yapıyorlar ama bazı doktor epudral diyor bazısı spinal esasında kombine anestezi ) İlk gün ayağa kalktım eve çıktıktan sonra 4. gün falan herşeyimi kendim yaptım sadece öksürürken ani hareketlerde ve üst raftan falan bişey almam gerekirse dikişlerin süğüm yerlerinde yanma oldu okadar şimdi hepsi geçti hiç sezeryan olmamaış gibiyim bebeğim 1. ayını doldurduğu gün herşeyim normale dönmüş oldu
mislina şekerim doktorun ismini yazmıştım geçen gün gördün mü??
bu arada benım mınıkte ultrasonda en son 3800 gorunuyodu 3670 dogdu yanı cok bellı olmuyor o
Meloşum Ali Emir gelmiş hoşgelmiş .
Stella balım allahım ikinizede hayırlı doğumlar versin kızlar hakkınızda hayırlısı ne ise olsun diye dua edin bende sizin için o şekilde dua edeceğim . Bebeklerinizi kucağınıza aldığınızda tüm bu düşünceler yok olacak hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?