dae bende 2 gundur gece guzel uyuyo uyandırayım dıyorum annem ızın vermıyo .uyuyarakda büyür çocuklar bırak rahat uyusun dıyo.ama tedırgın oluyorum.gece emdikçe buyur çocuklar denır ya genelde.bıde çok uyusa korkuyom az uyusa korkuyom ne yapcağımı şaşırdım bende.sen alışmış gibisin duruma bira anlatsana gun içinde neler yaptığını?bıde sağlık ocağına hiç götürmedim ben.doğum yaptığım hastanede topuk kanı aldılar sadece,özel doktora götürüyorum asyayı.Sağlık ocağınada başvurayımmı sence.Akıl verın kızlar.Çocuk doktoru sızı sağlık ocağından ararlar yakında hastane haber verır dedı.ordanda topuk kanı isterler verin dedi?siz ne yaptınız bu konuda?gece uyandırmıyorum ben gunduzde.. yaklasık 3 er saat uyuyo.
ılk hafta bızımkıde kg kaybettı 130 gr bu normalmıs sımdı saglık ocagına gıtcez almış olması lazım bakalım..
ben tulum da gıydırıyorum hastane cıkısınıda..
benımkıde dun sabah dusurdu gobegı ama bı ıkı gun daha kurumasını beklemk lazımmıs yarın yıkıycam ben
anlatayım canım..dae bende 2 gundur gece guzel uyuyo uyandırayım dıyorum annem ızın vermıyo .uyuyarakda büyür çocuklar bırak rahat uyusun dıyo.ama tedırgın oluyorum.gece emdikçe buyur çocuklar denır ya genelde.bıde çok uyusa korkuyom az uyusa korkuyom ne yapcağımı şaşırdım bende.sen alışmış gibisin duruma bira anlatsana gun içinde neler yaptığını?bıde sağlık ocağına hiç götürmedim ben.doğum yaptığım hastanede topuk kanı aldılar sadece,özel doktora götürüyorum asyayı.Sağlık ocağınada başvurayımmı sence.Akıl verın kızlar.Çocuk doktoru sızı sağlık ocağından ararlar yakında hastane haber verır dedı.ordanda topuk kanı isterler verin dedi?siz ne yaptınız bu konuda?
canım ben hamılelık oncesınde de yalnızken hıc bısey yemezdımGunaydin kizlar...Dae bak dun fena olmussun sanki sen hic kendine bakmiyosun gibi geliyo bana aman dikkat et yemene icmene
Bu arada ben de dogum fotografcisi konusunda son karari verdim bir seferde bi suru para vermek yerine makina aldim bol bol cekicem kizimin resimlerini
Hastaneye siz valizle mi gittiniz, ben sigdiramiyorum cantaya goturceklerimi koca bi valiz goturmek de komik geldi, bi aydinlativerin beni bu konuda
Balko kasintilar sicaklardan da olabilir ama yedigin bisey alerji falan da yapmis olabilir, mumkun oldugunca yediklerini yaz bi kenara, bana da hamile degilken olmustu her yerim sinek issirigi gibiydi cildircaktim kasinmaktan, ozellikle domates, hazir corbalar, jelatinli pakette satilan yiyecekler alerji yapabiliyo..insallah karaciger enzimleriyle alakali degildir
Gunaydin kizlar...Dae bak dun fena olmussun sanki sen hic kendine bakmiyosun gibi geliyo bana aman dikkat et yemene icmene
Bu arada ben de dogum fotografcisi konusunda son karari verdim bir seferde bi suru para vermek yerine makina aldim bol bol cekicem kizimin resimlerini
Hastaneye siz valizle mi gittiniz, ben sigdiramiyorum cantaya goturceklerimi koca bi valiz goturmek de komik geldi, bi aydinlativerin beni bu konuda
Balko kasintilar sicaklardan da olabilir ama yedigin bisey alerji falan da yapmis olabilir, mumkun oldugunca yediklerini yaz bi kenara, bana da hamile degilken olmustu her yerim sinek issirigi gibiydi cildircaktim kasinmaktan, ozellikle domates, hazir corbalar, jelatinli pakette satilan yiyecekler alerji yapabiliyo..insallah karaciger enzimleriyle alakali degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?