vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.901 archimim' Alıntı: kader arkadaşım bende mayısın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum allah bize yardım etsin Genişletmek için tıkla ... valla bende calısmayı dusunuyorum mayısın sonuna kdr hatta doguma kadar bu mumkunmudur hocam🙂
archimim' Alıntı: kader arkadaşım bende mayısın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum allah bize yardım etsin Genişletmek için tıkla ... valla bende calısmayı dusunuyorum mayısın sonuna kdr hatta doguma kadar bu mumkunmudur hocam🙂
L leach Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.902 archimim' Alıntı: kader arkadaşım bende mayısın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum allah bize yardım etsin Genişletmek için tıkla ... benim de bugün itibarıyla 29 iş günüm kaldı
archimim' Alıntı: kader arkadaşım bende mayısın sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum allah bize yardım etsin Genişletmek için tıkla ... benim de bugün itibarıyla 29 iş günüm kaldı
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.903 arceya' Alıntı: ooo selam söle sevgili kocişime Genişletmek için tıkla ... a.s seve seve söylerimmm
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.904 arceya' Alıntı: :laugh: :laugh: :laugh: Genişletmek için tıkla ... bak dıkkat edersen totoyuu hiç katmadım hesabaaaa
arceya' Alıntı: :laugh: :laugh: :laugh: Genişletmek için tıkla ... bak dıkkat edersen totoyuu hiç katmadım hesabaaaa
asfada Hamiş Melek 2 Nisan 2010 #2.905 arceya' Alıntı: asıl kocalar bize almayı akıl etcekmi anneler gününde onu dşünün :çitos: Genişletmek için tıkla ... nirdeeeeeeee:çitos:
arceya' Alıntı: asıl kocalar bize almayı akıl etcekmi anneler gününde onu dşünün :çitos: Genişletmek için tıkla ... nirdeeeeeeee:çitos:
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.906 vatoz' Alıntı: valla bende calısmayı dusunuyorum mayısın sonuna kdr hatta doguma kadar bu mumkunmudur hocam🙂 Genişletmek için tıkla ... hatta sen tavalara kablo dizerken doğur en iyisi 🙂 hoş teyzem doğumuna kadar çalıştı ama ben dayanamam herhalde son ana kadar
vatoz' Alıntı: valla bende calısmayı dusunuyorum mayısın sonuna kdr hatta doguma kadar bu mumkunmudur hocam🙂 Genişletmek için tıkla ... hatta sen tavalara kablo dizerken doğur en iyisi 🙂 hoş teyzem doğumuna kadar çalıştı ama ben dayanamam herhalde son ana kadar
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.908 leach' Alıntı: benim de bugün itibarıyla 29 iş günüm kaldı Genişletmek için tıkla ... 29 muu doğumdan kaç hafta öncesine denk geliyor iznin
leach' Alıntı: benim de bugün itibarıyla 29 iş günüm kaldı Genişletmek için tıkla ... 29 muu doğumdan kaç hafta öncesine denk geliyor iznin
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.909 duyfer_2006' Alıntı: a.s seve seve söylerimmm Genişletmek için tıkla ...
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.910 archimim' Alıntı: hatta sen tavalara kablo dizerken doğur en iyisi 🙂 hoş teyzem doğumuna kadar çalıştı ama ben dayanamam herhalde son ana kadar Genişletmek için tıkla ... kız bitti biitti tavalara kablo yerleştırmem enerjı gemımız gıdyr yarına ıraka:=) ama tabe devame den projeler ne olur bılemem bende calısrm dıye dusunuyordum ama cok sıkıldım buaralr otrrken totom uyusuyor artık🙁
archimim' Alıntı: hatta sen tavalara kablo dizerken doğur en iyisi 🙂 hoş teyzem doğumuna kadar çalıştı ama ben dayanamam herhalde son ana kadar Genişletmek için tıkla ... kız bitti biitti tavalara kablo yerleştırmem enerjı gemımız gıdyr yarına ıraka:=) ama tabe devame den projeler ne olur bılemem bende calısrm dıye dusunuyordum ama cok sıkıldım buaralr otrrken totom uyusuyor artık🙁