duyfer_2006 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.911 ayy kızlar maşallahh valla siz doğuma işyerinden gidersinizz gibi geliyor elinizde evraklarrr kalem dosya falann
ayy kızlar maşallahh valla siz doğuma işyerinden gidersinizz gibi geliyor elinizde evraklarrr kalem dosya falann
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.912 vatoz' Alıntı: bak dıkkat edersen totoyuu hiç katmadım hesabaaaa Genişletmek için tıkla ... çok kaşınıyo gördüm bugun seni :çitos:
vatoz' Alıntı: bak dıkkat edersen totoyuu hiç katmadım hesabaaaa Genişletmek için tıkla ... çok kaşınıyo gördüm bugun seni :çitos:
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.913 arceya' Alıntı: çok kaşınıyo gördüm bugun seni :çitos: Genişletmek için tıkla ... :çitos::çitos:
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.914 duyfer_2006' Alıntı: ayy kızlar maşallahh valla siz doğuma işyerinden gidersinizz gibi geliyor elinizde evraklarrr kalem dosya falann Genişletmek için tıkla ... valla bana öyle olacak gibi geliyor benim şirkette çizim yapan başka eleman yok bende erkenden gidersem 2 günde geri çağıracaklar gel şu işe bak diye
duyfer_2006' Alıntı: ayy kızlar maşallahh valla siz doğuma işyerinden gidersinizz gibi geliyor elinizde evraklarrr kalem dosya falann Genişletmek için tıkla ... valla bana öyle olacak gibi geliyor benim şirkette çizim yapan başka eleman yok bende erkenden gidersem 2 günde geri çağıracaklar gel şu işe bak diye
bal kavanozu Hamiş Melek 2 Nisan 2010 #2.915 benim 32.haftam ne zaman oluyo ya kafam karıştı doktor 3 mayısta yazıcam dedi ama
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.916 arceya' Alıntı: çok kaşınıyo gördüm bugun seni :çitos: Genişletmek için tıkla ... gızz bend e profeşınl olmusum yafs demekkı bunlr sabah suıkast duznlemeselerdı cok tan kasar melek bılem olacktım:çitos:
arceya' Alıntı: çok kaşınıyo gördüm bugun seni :çitos: Genişletmek için tıkla ... gızz bend e profeşınl olmusum yafs demekkı bunlr sabah suıkast duznlemeselerdı cok tan kasar melek bılem olacktım:çitos:
etimelo Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.917 Selam kızlar, nan azcık yavaş olun, yetişene kadar göbeğim çatlayacaktı. archimim' Alıntı: sana ne oldu dünürüm ?? mideni mi üşüttün acaba?? geçende dae nin midesi bulanıyordu hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... uf ne biliiim, turp gibiyim ama çıkarttım çıkaracam nerdeyse. archimim' Alıntı: ben kızınca sürekli tükür kızım babana diyorum. Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: duyfer_2006' Alıntı: Slmm herkeze hayırlı cumalarrrr işleri toparladımm bugün iznime ayrılıyorum darısı benim gibi işten bezmiş tüm annelerin başınaaa Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Selam kızlar, nan azcık yavaş olun, yetişene kadar göbeğim çatlayacaktı. archimim' Alıntı: sana ne oldu dünürüm ?? mideni mi üşüttün acaba?? geçende dae nin midesi bulanıyordu hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... uf ne biliiim, turp gibiyim ama çıkarttım çıkaracam nerdeyse. archimim' Alıntı: ben kızınca sürekli tükür kızım babana diyorum. Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha: duyfer_2006' Alıntı: Slmm herkeze hayırlı cumalarrrr işleri toparladımm bugün iznime ayrılıyorum darısı benim gibi işten bezmiş tüm annelerin başınaaa Genişletmek için tıkla ... amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.918 archimim' Alıntı: valla bana öyle olacak gibi geliyor benim şirkette çizim yapan başka eleman yok bende erkenden gidersem 2 günde geri çağıracaklar gel şu işe bak diye Genişletmek için tıkla ... benim de stajerimi hala almadılar :n028:
archimim' Alıntı: valla bana öyle olacak gibi geliyor benim şirkette çizim yapan başka eleman yok bende erkenden gidersem 2 günde geri çağıracaklar gel şu işe bak diye Genişletmek için tıkla ... benim de stajerimi hala almadılar :n028:
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.919 bal kavanozu' Alıntı: benim 32.haftam ne zaman oluyo ya kafam karıştı doktor 3 mayısta yazıcam dedi ama Genişletmek için tıkla ... şimdi 27. haftandasın say işte kafan niye karışıyor evet 3 mayıs gibi 32. haftanda oluyorsun
bal kavanozu' Alıntı: benim 32.haftam ne zaman oluyo ya kafam karıştı doktor 3 mayısta yazıcam dedi ama Genişletmek için tıkla ... şimdi 27. haftandasın say işte kafan niye karışıyor evet 3 mayıs gibi 32. haftanda oluyorsun
pembik Hamiş Melek 2 Nisan 2010 #2.920 bal kavanozu' Alıntı: ben daha mayısta bile çalışıyor olucam off ya bu tosun ayaklarla nasıl olucak bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... ben de canım haziran 5 en son olur herhalde ama haziran sonu gözüküyor benim doğum o acıdan mecburen öyle olacak artık yapacak bişey yok.şiş koca ayaklarla gelcez işe..dev ayak 😛iha:
bal kavanozu' Alıntı: ben daha mayısta bile çalışıyor olucam off ya bu tosun ayaklarla nasıl olucak bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... ben de canım haziran 5 en son olur herhalde ama haziran sonu gözüküyor benim doğum o acıdan mecburen öyle olacak artık yapacak bişey yok.şiş koca ayaklarla gelcez işe..dev ayak 😛iha: