Aslına bakarsan benimki biraz korkudan oldu. Halamın çocuğu olmadı yıllarca ve evlatlık aldı. Küçüklüğümden beri hep halana çekmişsin halasının kopyası aynı halası diyip dururlardı. İlk regl olduğumda lise sondaydım. O kadar korkuyordum ki çocuğum olmayacak diye. Evlenince eşime söyledim ben korunmak istemiyorum. Olmazsa en azından bi an önce tedavilere başlarız diye. evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım... Boşuna korkutmuşlar beni. Ama pişman değilim. Büyüdük kızımla birlikte...
canım benim sağol minyon olmanın avantajı bu hiçkimse inanmıyor yaşıma ama şimdi hamile olduğumdan inanırlar artık bu kg bu şişkoluklaa yüzüm bile sisti kgdan.
yaaa ben alışveriş manyağı oldum çıktım zaten bişey aldınmı stella sen yataştan. Size bişey söyliyim mi ben daha internetten hiö alışveriş yapmadım korkuyorum ya kredi kartı nomu vermeye napıyım
yaaa benimde annem diktiriyo yorgan ama nasıl bilmiyorum makinada yıkanan bişey olsun dedim çokda karışmak istemedim kırılmasın yanlış bişey söylerim diye
Bide bu aldığımız uyku setlerinin içindeki yorganlarda var gerçi başka almıycam ben sanırım
yaaa ben alışveriş manyağı oldum çıktım zaten bişey aldınmı stella sen yataştan. Size bişey söyliyim mi ben daha internetten hiö alışveriş yapmadım korkuyorum ya kredi kartı nomu vermeye napıyım