elh Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.231 şimdik ben bu yeni kuruş olaylarına sinir oldum aveada 500 sms nasıl yapıcam ben öf
arceya Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.232 elh' Alıntı: şimdik ben bu yeni kuruş olaylarına sinir oldum aveada 500 sms nasıl yapıcam ben öf Genişletmek için tıkla ... ben hiç annamıyom yıvrum o işlerden... gece annem de sordu bilmedim
elh' Alıntı: şimdik ben bu yeni kuruş olaylarına sinir oldum aveada 500 sms nasıl yapıcam ben öf Genişletmek için tıkla ... ben hiç annamıyom yıvrum o işlerden... gece annem de sordu bilmedim
bal kavanozu Hamiş Melek 3 Nisan 2010 #3.233 ben şişhaneye gitmek istiyorum ya avize almak için pazarları kapalı sanırım oğlumun odasına böyle motorsikletli ya da helikopterli gibi bi avize istiyorm
ben şişhaneye gitmek istiyorum ya avize almak için pazarları kapalı sanırım oğlumun odasına böyle motorsikletli ya da helikopterli gibi bi avize istiyorm
elh Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.234 arceya' Alıntı: ben hiç annamıyom yıvrum o işlerden... gece annem de sordu bilmedim Genişletmek için tıkla ... bu defa 5000 avea içi diilde 500 yapayım dedim malum bzim kızlar zengin biliyon ösgem hepsi turkcell iyi olur arada rahatsız ederim dediydim ama
arceya' Alıntı: ben hiç annamıyom yıvrum o işlerden... gece annem de sordu bilmedim Genişletmek için tıkla ... bu defa 5000 avea içi diilde 500 yapayım dedim malum bzim kızlar zengin biliyon ösgem hepsi turkcell iyi olur arada rahatsız ederim dediydim ama
arceya Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.235 elh' Alıntı: bu defa 5000 avea içi diilde 500 yapayım dedim malum bzim kızlar zengin biliyon ösgem hepsi turkcell iyi olur arada rahatsız ederim dediydim ama Genişletmek için tıkla ... ahahahhaha... doğru didin..
elh' Alıntı: bu defa 5000 avea içi diilde 500 yapayım dedim malum bzim kızlar zengin biliyon ösgem hepsi turkcell iyi olur arada rahatsız ederim dediydim ama Genişletmek için tıkla ... ahahahhaha... doğru didin..
elh Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.236 İvi Halı - Çocuk ve Genç Halısı bebiklere halı almadıysanız mutlaka inceleyin kızlar
elh Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.237 dae uydurukçudur dae yalançıdır bu böle biline bana dün erkenden gelcem orda olcam dedi yok bakın yok burnu uzucak daenin
dae uydurukçudur dae yalançıdır bu böle biline bana dün erkenden gelcem orda olcam dedi yok bakın yok burnu uzucak daenin
asfada Hamiş Melek 3 Nisan 2010 #3.238 arceya' Alıntı: elhh bu asfada mor yazıyo gelmişken döv onu Genişletmek için tıkla ... ammaaa niden böle yapıyonnn öskeeeee benim moruma taktınnnnnnnnnn
arceya' Alıntı: elhh bu asfada mor yazıyo gelmişken döv onu Genişletmek için tıkla ... ammaaa niden böle yapıyonnn öskeeeee benim moruma taktınnnnnnnnnn
asfada Hamiş Melek 3 Nisan 2010 #3.239 elh' Alıntı: bah asfaaaaam mor mavi kırmızı noterden tastikli sen bilmiyonmuuuuuu:n028: Genişletmek için tıkla ... :n028:baaane baaaneeeeee işteeeeeeeee
elh' Alıntı: bah asfaaaaam mor mavi kırmızı noterden tastikli sen bilmiyonmuuuuuu:n028: Genişletmek için tıkla ... :n028:baaane baaaneeeeee işteeeeeeeee
elh Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.240 asfada' Alıntı: ammaaa niden böle yapıyonnn öskeeeee benim moruma taktınnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... bak hala mor yazıyo:n028:
asfada' Alıntı: ammaaa niden böle yapıyonnn öskeeeee benim moruma taktınnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... bak hala mor yazıyo:n028: